FRISS

2014. június 16.

The Descendants - A Disney gonosztevők utódai


A Disney csatorna különleges mozit hoz össze. A The Descendants követi a mesehősök modern környezetbe helyezésének trendjét, de a jól ismert karakterek helyett azok tinédzser korú gyerekeire koncentrál.


A Descendants főhősei Jafar fia, Szörnyella fia, valamint A Gonosz királynő és Demóna lányai. Most kaptunk egy képet arról, hogy hogyan is fognak ők kinézni. Hát... különleges, az biztos, úgy látszik minden mese-tini punk-rocker... 


A sztori szerint egyébként a Disney hősei egy Auradon nevű idilli modern királyságban élnek, a legyőzőtt gonosztevőket pedig az Elveszettek Szigetére száműzik, ahol Auradon luxusát nélkülözve kell élniük. Azonban Belle és a Szörnyeteg frissen a trónra került fia első intézkedéseként új esélyt ad a gonosztevők gyermekeinek. Szörnyella, Jafar, A Gonosz Királynő és Demóna gyermekei a Disney hősök kivételezett gyermekeivel együtt jáhtatnak iskolába Auradonban. Azonban a gonosz szülők ezt lehetőségnek látják, hogy a gyermeik által végrehajtsanak egy ördögi tervet.

A sztori kellőképpen érdekes, a karakterek ígéretesek, a látvány remélhetőleg elég jó lesz, így a The Descendants várós számomra.

2015-re jön a Disney csatornára!



Megjegyzés küldése

 
Back To Top