FRISS

2014. június 10.

Abbi Glines: Ha esélyt adnál ~ Blogturné


Könyvhétre jelenik meg a Maxim Kiadó Dream válogatás sorozatában a Vincent fiúk sorozat második része, Ha esélyt adnál címmel. Ebben a részben Sawyer kerül a középpontba, összetört szívét vajon be tudja-e gyógyítani egy új szerelem? Kövesd végig a turnét, és mi  esélyt adunk neked  a nyereményjátékunkban, hogy megnyerd a  3 példány egyikét.


Abbi Glines
Ha esélyt adnál











Féktelen szerelmi történet; gyógyír azoknak, akiknek a Ha az enyém lennél olvasása összetörte a szívét… Egyáltalán nem könnyű őrülten magunkba bolondítani egy fiút. Mármint, hogy a fiú őrüljön meg a szerelemtől. Különösen akkor nehéz ez, ha az érintett fiú emberemlékezet óta az unokanővérünkbe szerelmes. 

Ami laza szórakozásnak tűnt, a csábítás játékává válik. Sawyer és Lana szándékai talán eltérőek, de ugyanolyan hévvel vonzódnak egymáshoz… Sawyer egy fájó szakításból próbál kilábalni. Három évig járt együtt Ashtonnal, gyerekkori szerelmével, akiről kiderült, hogy mindvégig Beau-t, Sawyer testvérét szerette. Lana Ashton unokatestvére, és azért érkezett, hogy vele töltse a nyarat, és nem utolsó sorban meghódítsa Sawyert, akit gyermekkoruk óta szeret.




Kiadó
 Maxim / Dream Válogatás
Sorozat
 Vincent fiúk #2
Oldalszám
 304 oldal
Kötés
 Kartonált
Fordító
 Bozai Ágota
Megjelenés
 2014. Könyvhét
Goodreads-rating
 4.17


Vélemény
A Vincent fiúk szexi első fejezete után egy hasonlóan perzselő kötetre számítottam a folytatásban. Ezt részben meg is kaptam, de úgy éreztem, ebben azért több minden van.

Kezdjük azzal, hogy a borító nagyon is megtévesztő. Az előző könyvön megjelent Vincent fiú itt is közrefognak egy lányt, de korántsem arról van szó, hogy Beau akármennyire is szerepet játszana ebben a szerelmi kalandban. Ő boldog Ash-el, ami igencsak szúrja Sawyer, az elhagyott pasi szemét. Ezért is bonyolódik bele idejekorán egy afférba Lana-val, aki pedig inkább a szívére hajt. No. de előre szaladtam. A lényeg, hogy itt nincs hagyományos értelemben vett szerelmi háromszög, csak Sawyer ácsingózik még mindig régi szerelme után.  És ebben az esetben úgy gondoltam, hogy ezzel nincsen semmi baj. Azt hiszem különös és idegen is lett volna, ha az amaddig kedves, jófiús és udvarias Sawyer egyik napról a másikra elfelejtené az érzéseit Ash iránt. Szerintem ez így teljesen korrekt volt, sőt én azt is elnéztem neki, ha egyszer-kétszer "visszaesett".

Ahogy olvastam a fülszöveget azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire lesz hatásos férfi főhős Sawyer. Elvégre az előző kötetben egy olyan srácnak tüntették fel, aki tiszteletből, illemből alig ért Ash-hez. Szerencsére kiderült, hogy az intimitás és a szexi flörtölés nem karaktere ellen való, csak a korábbi barátnőjével nem tudott kibontakozni. Itt már abszolút rajongani való alapanyag a másik Vincent fiú is, nekem még jobban is bejött talán, mint Beau.


Azért ne feledkezzünk meg a páros másik tagjáról, Lanáról sem, aki szintén szerepelt az előző kötetben, még ha csak rövid ideig is. Az akkor még szende unokatestvér most belehúzott és eltökélt szándéka, hogy új külsejével meghódítsa gyerekkori szerelmét. A külső változhat, de a személyiség maradt, Lana továbbra is egy érett, erős és szelíd lány, akinek kevés az önbizalma  és túl nagy a szíve. Azt pedig értékeltem, hogy noha Sawyer szíve látszólag sokáig Ash felé húzott, ezért Lana soha nem az unokatestvérére neheztelt. Mondom én, kedves lány.

Azt hiszem nem árulok el nagy spoilert, ha azt mondom, hogy boldog befejezés lesz, de hatványozottan, hiszen az epilógusban belenézhetünk egy kicsit a jövőbe, és meglátjuk, hogy mi lesz a sorsa mindkét párosnak. Ugyan állítólag lesz egy harmadik rész is, de az lényegében szükségtelen, hiszen ez a kötet tényleg szépen lezárja a sztorit. Ha csak nincs egy eltitkolt harmadik Vincent fiú...

Summa
Szexi és könnyed olvasmány, de ugyanakkor nem agyatlan főhősök, hanem valós karakterek. Vérbeli new adult.



Értékelés
Cselekmény
Aaaag
Karakterek
Aaaaa
Világ – Háttér
Aaaag
Eredetiség
Aaaag
Stílus
Aaaaa
Borító
Aaaag
Befejezés
Aaaaa
Verdikt:
4,42 



Nyereményjáték
Sawyer Vincent kedveli a sportokat, kíváncsiak vagyunk,  mit gondolsz, vajon melyik sportot űzi együtt Lana-val? Írd be a tippedet a rafflecopter doboz megfelelő sorába!  Most is 3 példányt sorsolunk ki a könyvből, vigyázz, ha nem írsz be semmit, nem nyerhetsz! Tippelni kell, nem a valóságra vagyunk kíváncsiak, legyél kreatív, vagy válassz a megadottak közül!

A Maxim Kiadó kizárólag magyarországi címre postáz, ezt vedd figyelembe!

a Rafflecopter giveaway

Megjegyzés küldése

 
Back To Top