FRISS

2013. december 15.

Ónix Blogturné!!!




Jennifer Armentrout: Ónix





Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás…
Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, akkor nekünk annyi.
Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak?
Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el?
És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmiek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…

Kiadó / Megrendelhető:
Oldalszám:
?
Kötés:
kemény és puha

Megjelenés:
2013. december - megjelent

Mondjam hosszan, vagy röviden? Ha röviden akarnám azt mondanám, hogy Katy és Daemon a legagyszerűbb páros az olvasmányaim történetében. De azért hosszabban is elmondom mert nem bírom ki, hogy ne ömlengjek erről a könyvről.


Nem is tudom hol kezdjem. melyiküket bírom jobban Katy-t, Deamont, vagy az írónőt, aki ilyen sziporkázó páros alkotott.  Kit hülyítek, Daemont bírom a legjobban. A pimasz, önelégült és őrületesen szexi Daemont, aki mindezek mélyén egy védelmező és intelligens srác, aki bármit megtenne Katy-ért és a családjáért. Egyszerűen imádom. Váltakozva ámulok el a cselekedetein, nevetek hangosan a dumáján és legyezgetem magam a forró szexualitása miatt. Vicces, hogy a könyves blogger Katy a blogján az olvasmányaiból vett pasikról ír, mint álompasikról, mikor a valódi álompasi ott van mellette. persze Daemon a legtöbbször idegesítő, mint ahogy Katy is mondta, de máskor meg olvadozni kell tőle, nem csoda, hogy senki sem tud ellenállni neki.

Pedig azért Katy megpróbálja. meg kell hagyni, ha valaki felveheti a versenyt pimaszságban és felvágott nyelvben Deamonnal az ő. Nem omlik egyből a pasi karjaiba, és ugyan nehezen tud ellenállni neki azért végig megpróbál a fejével gondolkodni. helyenként azért ez egy kicsit sok is, mert ugyanazt a párbeszédet, veszekedést, néha hajlamos háromszor is végigvezeti. de nem baj amíg , minden párbeszéd, minden interakció közöttük ilyen perzselő. Amit még bírok Katyben, hogy a minden könyves blogger ráismerhet magban. A könyvmoly lánynak a lakása minden pontján könyvek vannak szétszórva szanaszét és úgy tud örülni egy blogturnés könyvek, vagy egy recenziós példánynak, mint mi mindannyian. Nem is beszélve a rejtett, vagy néha annyira nem is rejtett utalgatásra más írónők könyveiről, amiken jót kuncogtam. Szeretünk Katy.

Az első könyv után azon gondolkodtam, hogy mennyire lehet még fokozni azt a feszültséget, ami Daemon és Katy között van. A válasz úgy tűnik az, hogy akármeddig. Úgy pattognak köztük a szikrák, hogy minden egyes csókjuk olyan, mintha az első volna és egyik sem kevésbé szenvedélyes. Köztük biztosan nem lesznek soha unalmasak a dolgok.

Amikor bejött a képbe Blake, a suli legújabb pasija, azt hittem majd itt is elkanyarodunk egy teljesen felesleges szerelmi háromszög irányába. szerencsére a küzdelem kifejezetten egyenlőtlen volt, mert ugyan mégis ki rúghatna labdába Deamon mellett. Ezt Katy is látja, és az érzelmek helyett a józan ész és a normálishoz való ragaszkodása űzi. Na meg, hogy idegesítse Deamont. Persze sikeresen és így a harmadik pasi inkább vicces szituációk forrása, mint aggasztó fejlemény.


Olyannyira jól szórakoztam a luxenek második könyvén, hogy kedvem támadt a befejezés után újra nekiállni, pedig akkor már hajnal volt, mire egy szuszra kiolvastam. Még jobb lenne, ha a harmadik részt is a kezemben tarthatnám már, mert a befejezés nagy izgalmakat ígér.

Summa: IMÁDOM!


Book trailer




Nyereményjáték

Mi csilloghatna szebben, mint Daemon csodás zöld szeme? Hát a lányok legjobb barátja… a drágakő! Az Ónix blogtunéban résztvevő blogokon mindenhol elrejtettünk egy drágakövet, amelyet ha felismertek be kell írnotok az adott napi Rafflecopter sorba és már részt is vesztek a nyereményjátékon, amelyben 3 példányt sorsolunk ki a könyvből a zöld szemű idegen főszereplésével!
a Rafflecopter giveaway

Blogturné menete:
12/11 Dreamworld - Kedvcsináló idézetek
12/12 MFKata gondolatai
12/13 Angelika blogja - Playlist
12/14 Kristina blogja
12/15 Nem harap a... - Interjú
12/16 Deszy könyvajánlója
12/17 Insane Life - Fanart
12/27 Kelly & Lupi olvas - Pepe

Megjegyzés küldése

 
Back To Top