FRISS

2013. december 9.

Blogturné Karácsony - 8. nap


Közeleg a karácsony… s hogy Jane Austen szavaival éljünk:
“Igazán ez a baráti összejövetelek ideje. Karácsonykor mindenki meghívja barátait, és az emberek még a legrosszabb idővel sem törődnek. Egyszer egy teljes hétre ott ragadtam egy barátom házában a havazás miatt. Kellemesebbet képzelni sem tudok. Csak egy estére mentem, és nem tudtam eljönni attól a naptól számított egy hétig.”

Nos, a Blogturné Klub tagjai is mindig szívesen látják barátaikat egy csésze teára, vagy akár egy nagyszabású, fergeteges karácsonyi partira, melyre ezennel Téged is szeretettel meghívunk, Kedves Olvasó! Ám ne számíts arra, hogy egy hét után szabadulhatsz! Neeem! Mi pontosan 24 napra tervezzük a vendéglátásodat!

Gyere, foglalj helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, várjuk együtt a vendégeket!Fogadjunk, hogy ismered is őket! S ha mindegyikük nevét kitalálod, az összejövetel végén, vagyis karácsony napján Tiéd lehet a legnagyobb csomag a fa alatt! Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi van benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen jól megpakolták az Angyalok! :)

S ha nem sikerül rájönnöd az összes vendég kilétére? Akkor se keseredj el, hiszen számos kisebb ajándék is vár Rád!

(Segítségként: a vendégek mindannyian a Blogturné Klub turnéban részt vevő könyveinek szereplői voltak/lesznek. S ha esetleg egyikre-másikra nehéz lenne ráismerni - ne aggódjatok, adunk segítséget!)



December 8. - Még 16 nap van karácsonyig


A vendégek kellemes hangulatát hatalmas kiabálás zavarja meg. Cl és C rögtön az ablakhoz futnak, hogy megnézzék mi történt kint az udvaron. D és a kapitány kivont karddal állnak szemben egy magas és fess alakkal, aki közönyösen és lenézően figyeli a kezükben a középkori fegyvereket. A Cadillac csomagtartójának tetetején éktelen karcolásnyomok látszódnak, az ajándékok pedig szanaszét hevernek az úton, a szállingózó hó lassan fehér kérget von rájuk.
C lélekszakadva szalad ki, hogy megelőzze a jelenetet.
- Ne! - áll kitárt kézzel a szembenállók közé, majd a frissen érkező, kicsit ijesztő kisugárzású férfira néz, de nincsen benne semmi félelem. - Mi történt itt?
Amaz kissé felvonja a szemöldökét a számonkérésre egy kislánytól, de érzelem nem mutatkozik az arcán.
- Ezek az emberek a hasztalan botjaikkal próbáltak meg elűzni egy emitát. Kénytelen voltam kisegíteni őket.
C hangosan sóhajt.
- Menjünk be, mielőtt megfázunk.
Az újonnan érkezett férfi kesztyűs kezével a szétszórt ajándékok felé mutat, majd odaveti a kardot még mindig készenlétben tartó két egyenruhásnak.
- Szedjék össze.
- Mégis ki maga, hogy parancsolgat a hercegnek? - veti oda a kapitány.
- Ha mindenáron szólnia kell hozzám, hívjon Nagymesternek.
D megvetően felhorkant, de a rávillanó sárga szempártól elhallgat.
- Ő biztosan emelni fogja az est fényét… - motyogja, miután a Nagymester felsőbbségesen beballag a házba.

Nyereményjáték

A rafflecopter dobozba belépve máris esélyes vagy a Blogturné Klub karácsonyi mulatságának kisebb nyereményeire. S ha netalántán az összes vendég kilétét eltalálod - indulhatsz a főnyereményért, amit karácsony napján sorsolunk! Rajta hát!

(Még egyszer szeretnénk megjegyezni, hogy nem kell kapkodni. Könnyen lehet, hogy az adott szereplőt még nem is ismeritek, mert az elkövetkező egy-két hétben kezdődő blogturnéinkban lesz majd szerepük. Direkt írunk mindegyikükről olyan tulajdonságokat, amelyekből rá lehet jönni a személyükre, így ha valami érdekes szokásuk vagy hóbortjuk van, azt tekintsétek nyomnak!)

a Rafflecopter giveaway

Megjegyzés küldése

 
Back To Top