FRISS

2012. október 8.

A Hősnők Viadala 2012- 1. forduló - Jelölés + NYEREMÉNYJÁTÉK

Három! 
Kettő! 
Egy!
Harc!

Hivatalosan is elindultunk  a mai naptól kezdődik a Hősnők Viadala és már itt is vagyunk az első fordulóval  ami a jelöléses szakasz. Ahogy azt már korábban is elmondtam, most két kategóriában versenyeztetjük a hölgyeket, tanulva az uraknál tapasztalat fura párosításokból. 

Tehát mindenki öt jelöltet adhat mind a YA (18 év alatti), mind a felnőtt kategóriában. A szabályváltozás most annyi, hogy a jelöléseket most Házigazdánk, A Könyvek Háborúja blogon lehet megtenni kommentben. A jelöltekből fog kialakulni a legjobb 16 mezőnye, ott pedig kategóriánként párokban fognak megküzdeni egymással a hölgyek!


Jelölni az alábbi linken lehet kommentben:


Nézzük át gyorsan a szabályokat még egyszer!

SZABÁLYOK:

Első forduló:

  • Mindenki jelölhet 5 YA (18 év alatti) és 5 felnőtt karaktert. Nem kell mindkét kategóriában jelölni, ha nem akartok, ha ahol leadtok szavazatokat, ott pontosan öt karaktert jelöljetek meg, se többet, se kevesebbet!
  • Jelölést leadni csak EGYSZER lehet. Ha többször adod le a jelölésed, az összes törölve lesz.
  • NEM jelölheted ugyanazt a karaktert többször! Ellenkező esetben a jelöléseid törlésre kerülnek.
  • Bármilyen kategóriájú könyvből jelölhetsz szereplőket (értsd: fantasy, sci-fi, történelmi, stb...).
  • A karakter neve mellé írd oda a KÖNYV (amennyiben sorozat, akkor annak a címét) címét és íróját is! Rengeteg ugyanolyan nevű karakter van és nem vagyunk telepaták így nem tudhatjuk, hogy te melyikre gondoltál pontosan. Jelölések a könyvek címe nélkül szintén törölve lesznek.
  • FIGYELEM: Ha egy karakter még nem töltötte be a 18-at, de egy felnőtt könyvben szerepel (pl: Dani a tündérkrónikákból) akkoris a YA kategóriába soroljuk és vica verza. Ha egy karakter a sorozat folyamán öregszik, akkor az első feltűnésétől számoljuk. Tehát Bella a Twilightból ugyan betölti a 18-at, de az elején még csak 17, így ő is  YA kategória.
  • A JELÖLÉST OKTÓBER 13-ÁN ÉJFÉLKOR LEZÁRJUK!

A játékban részt vevő blogok listája:


Jelölésre fel!

Ne feledjétek most is szuper nyereményekkel gazdagodhattok, ha az alábbi linken szabályosan kitöltitek a Rafflecopter ívet!



De idén a Nem harap a blog is készült egy kis külön nyereménnyel csak a blog olvasóinak. A lenti linken megtaláljátok a részleteket és tudtok pályázni!




Megjegyzés küldése

 
Back To Top