FRISS

2013. július 16.

FRIGID book trailer - Jennifer L. Armentrout új new adult románca


Premier! 
A most már a magyar olvasók előtt sem ismeretlen Jennifer L. Armentrout, akinek új regénye a FRIGID, J. Lynn néven jelenik meg az államokban. A Frigid egy különálló kötet lesz, amelyet fiatal felnőtt (new adult) közönségnek szán az írónő. Borzongatóan forrónak ígérkezik, nézzétek meg a frissen megjelent trailert! Lent találjátok a lelőhelyeket is, meg linket egy giveaway-hez, amin remek könyves ajándékokat és magát a könyvet is megnyerhetitek! International, szóval tessék nagyban jelentkezni! Kétnyelvű poszt következik.

J. Lynn: Frigid

For twenty-one-year-old Sydney, being in love with Kyler isn’t anything new. They’d been best friends ever since he pushed her down on the playground and she made him eat a mud pie. Somewhere over the years, she fell for him and fell hard. The big problem with that? Kyler puts the ‘man’ in man-whore. He’s never stayed with a girl longer than a few nights, and with it being their last year in college, Syd doesn’t want to risk their friendship by declaring her love.

Kyler has always put Syd on a pedestal that was too high for him to reach. To him, she’s perfect and she’s everything. But the feelings he has for her, he’s always hidden away or focused on any other female. After all, Kyler will always be the poor boy from the wrong side of tracks, and Syd will always be the one girl he can never have.

But when they’re stranded together at a posh ski resort due to a massive Nor’easter, there’s nothing stopping their red-hot feelings for each other from coming to the surface. Can their friendship survive the attraction? Better yet, can they survive at all? Because as the snow falls, someone is stalking them, and this ski trip may be a life-changer in more ways than one.


***

A huszonegy éves Sydney mindig is szerelmes volt Kylerbe. A legjobb barátok voltak egészen azóta, hogy a fiú ellökte őt a játszótéren, a lány pedig sárpogácsát etetett vele. Az évek alatt azonban a lányban szerelem érett, elég komolyan. Hogy mi a baj ezzel? Kyler példás nőfaló. Soha nem volt még egy nővel pár éjszakánál tovább és Syd nem meri kockáztatni barátságukat így az utolsó egyetemi évükben.

Kyler mindig is úgy gondolta Syd túl jó neki. Számára a lány tökéletes és ő jelent mindent. De az érzéseit iránti mindig is elrejtette vagy egy másik nőre irányította. Végül is ő mindig csak a szegény fiú lesz az utca rosszabbik végéből, és Sydney mindig is a lány lesz, akit nem kaphat meg.

De amikor egy pazar síparadicsomban ragadnak egy hatalmas hóvihar miatt, már semmi sem gátolja a forrongó érzelmeik felszínre törését. Túlélheti a barátságuk a vonzalmukat? De ami még fontosabb, túlélik-e ők egyáltalán? Mert a hóesésben valaki követi őket, és ez a síelés talán több tekintetben is sorsfordító lesz.


***

Megvásárolható:
 ***

Az íróról:
# 1 NEW YORK TIMES and USA TODAY Bestselling author Jennifer lives in Martinsburg, West Virginia. All the rumors you’ve heard about her state aren’t true. When she’s not hard at work writing. she spends her time reading, working out, watching really bad zombie movies, pretending to write, and hanging out with her husband and her Jack Russell Loki.

Her dreams of becoming an author started in algebra class, where she spent most of her time writing short stories….which explains her dismal grades in math. Jennifer writes young adult paranormal, science fiction, fantasy, and contemporary romance. She is published with Spencer Hill Press, Entangled Teen and Brazen, Disney/Hyperion and Harlequin Teen.
She also writes adult and New Adult romance under the name J. Lynn. She is published by Entangled Brazen and HarperCollins.


A New York Times és a USA TODAY bestseller-írója Martinsburgben, Nyugat-Virginiában él. Minden amit az államról hallottál csak kamu. Hogyha éppen nem ír, akkor sokat olvas, sportol, rém rossz zombi filmeket néz, úgy tesz, mintha írna, vagy a férjével és Loki nevű Jack Russell terrierjével kapcsolódik ki.
Az írói álmait a matekóra ihlette, ahol rövid történetekkel írásával szórakoztatta magát... és ez meg is látszott a jegyein. 
Jennifer young adult paranormális, sci-fi, fantasy és mai románc stílusban ír, regényeit a Spencer Hill Press, Entangled Teen, Brazen, Disney/Hyperion és a Harlequin Teen adta ki.
J. Línn néve felnőtt és new adult románcot is ír, ezeket a Entangled Brazen és a HarperCollins adja ki.

***

FRIGID Könyv-TRAILER:



***

És egy nyereményjáték, amit az írónő szervez!

Megjegyzés küldése

 
Back To Top