FRISS

2012. december 3.

A Very Merry Cor Leonis Christmas!

A Cor Leonis kiadó már ünnepi lázban ég, és a príma karácsonyi hangulatot most velünk olvasókkal is megosztják! 



Ha Ti is részesülni kartok az adventi kedvezményekből akkor keressétek fel a kiadó Facebook oldalán az Adventi Naptár applikációt, ahol minden nap nagy kedvezményre, akár 35%-os árcsökkenésre, vagy érdekes információra bukkanhatunk a kiadó várható megjelenéseivel kapcsolatban. 

A tegnapi hír például: 

Karen Chance Cassandra Palmer sorozatának következő része januárban érkezik, A hajnal átka címmel. Ismét meghirdetjük hát banner és trailer készítő versenyünket, melyben a legjobb pályaműveket könyvvel jutalmazzuk. A marketing@corleonis.hu címre lehet küldeni a kreatívokat. Leadási határidő: 2012. január 28. 

A fordítási és nyomdai munkáktól függően remélhetőleg már január végén, február elején a kezünkben tarthatjuk a könyvet. Figyeljétek tehát az Adventi naptárt a friss információkért és a nagy kedvezményekért. Talán legközelebb Gary Shteyngart és Jasper Fforde könyvek pontos megjelenéséről hallunk!

Ha jártatok mostanában a Cor Leonis saját webáruházában talán láthattátok, hogy a kiadó már viszonteladóként is működik, így más kiadók nagy sikerű könyveit is be tudjátok szerezni ott akár 25%-os kedvezménnyel. Érdemes körbenézni a kínálat folyamatosan bővül.

Azt se tessék elfelejteni, hogy még mindig tart az Első Magyar Hivatalos Tündérkrónikák Újraolvasás, amihez a "felszerelést", a teljes Tündérkrónikák sorozatot most még korlátozott ideig akciósan meg lehet vásárolni a webshopban. További kedvezmények is elérhetőek lesznek, ha megveszitek a  Marie Claire december 14-i, illetve a Nők Lapja december 19-i számát, ahol 1000 Ft-os kupont találhattok. És még egy kicsi Tündérkrónikák, mert abból sose elég: nézzétek meg ezt a fantasztikus gyűjteményt, amit a sorozat ihletett: Moning-mánia. Többek közt ilyen szépségeket rejt:



Az újraolvasásról további részleteket itt találsz:


Ne feledjétek, hogy nyerni is lehet az Újraolvasással. Na nem itt, hanem Andie blogján, a Könyvek Háborúján.
Ha fent vagytok a molyon, akkor csatlakozzatok az EMHTU kihíváshoz, még nem késő!
Még több idézetért kövessétek a Cor Leonis Kiadó Facebook oldalát, vagy a többi HTUH blogját!

Megjegyzés küldése

 
Back To Top