FRISS

2013. február 4.

2. rejtély - Nyomozz könyvekben könyvért!


Második rejtély!

A játékleírásban találod meg a részletes szabályokat! --> Vissza a játékleíráshoz

Színésznőket fogtok látni, a Tanonc verzióban pedig ugyanahhoz a könyvhöz kapcsolódóan olvasni (nem a fenti színésznők nevei...).

Vajon melyik könyv a közös nevező?

A válaszokat csak a lenti e-mail címen fogadom el, kérlek csak egyszer válaszoljatok, felesleges többször, mert nem jelent nagyobb esélyt. Légyszi ne áruljátok el a megfejtést kommentben sem, ne rontsuk el mások szórakozását. Köszönöm.






***
Kate Winslet
Marla Sokoloff
Charity Wakefield
Traey Childs
Kate Bernhardt
***

A válaszokat a nemharapablog@outlook.com címre küldjétek 
2. rejtély 
megjelöléssel és a nevetekkel!

6 megjegyzés :

  1. nem értem ezt:Színésznőket fogtok látni, a Tanonc verzióban pedig ugyanahhoz a könyvhöz kapcsolódóan olvasni (nem a fenti színésznők nevei...). Elmagyaráznád?

    VálaszTörlés
  2. Igen, persze. Tehát a Mesterdetektív alatt öt színésznő fényképét látod, akiket egy közös szerep köt össze, ami egy könyvadaptáció. Ha ez alapján nem tudod kitalálni akkor nézd meg a Tanonc fokozatot (kijelöléssel válik láthatóvá). Ott szintén egy sor színésznőt találsz (már név szerint) akik ugyanezekben az adaptációkban játszottak, csak egy másik karaktert. Érthető ez így? :) A tanonc azért könnyebb, mert ha Mesteren nem ismerted fel a színésznőket a Tanoncnál már a nevek alapján ráguglizhatsz!

    VálaszTörlés
  3. Azt hittem itt könyvekről lesz szó és nem filmekről... mondjuk korrektebb lett volna az utolsó vagy az utolsó előtti feladványnak ilyet berakni. Szerintem aki olvassa a molyt, az könyveket is olvas, annak nem kell a filmen "eladni" a műveket. Így számomra itt ért véget a játék.
    Üdv:
    zebrapacsirta

    VálaszTörlés
  4. Most komolyan, nem mindegy, hogy melyik feladvány milyen stílusú? Én nem láttam a filmet, sőőőőőt még a könyvet sem olvastam, de a nyomozás nem arról szól, hogy mindig ugyanaz legyen...szerintem...én megyek tovább, Neked akkor viszontlátásra

    VálaszTörlés
  5. Szerintem pedig tök jó ötlet volt ez is :) Egyébként nem értem, miért kell fanyalogni. Én sem nézek TVt, mivel nincs itthon, mégis ki tudtam találni (legalábbis remélem :) ) És nem árt szélesíteni a látókörünket!

    VálaszTörlés
  6. Én úgy gondolom film és filmszereplők ide vagy oda, a feladvány egy remek könyvre utalt... szerintem remek a játék, örülök, hogy idetaláltam és részt vehetek benne!! :) Élvezem a feladványokat!!

    VálaszTörlés

 
Back To Top