FRISS

2013. január 1.

Helló 2013!

A 2012-es év nagyszerű év volt a számomra, hiszen ez volt az első teljes esztendő amit bloggerként tölthettem. Már az oldal első évében is olyan sok fantasztikus esemény történt velem és bízom benne, hogy általam veletek is, ami rengeteg pozitív érzéssel töltött fel, és újabb ötleteket adott! Igaz, ebben az évben szinte minden csak próbának számított, hiszen új bloggerként mindennel először próbálkoztam, de külön öröm volt, hogy ezeken a néha elsős szinten kidolgozott eseményeken is ilyen sokan vettetek részt és a visszajelzések alapján élveztétek is!


Köszönöm, hogy velem tartottatok a Halloween Novellaversenyen, ami az egyik teljesen saját szervezésű blog-eventem volt, és ígérhetem, hogy ebben az évben profibb szervezéssel, több felkészülési idővel és nagyobb nyereményalappal fog visszatérni!

Ugyan az Álompasi Párbaj és a Hősnők Viadala nem a saját kezdeményezésem, de ezekre emlékszem a legszívesebben az évben és külön köszönöm a szervezőknek és a szavazóknak, hogy a részese lehettem. Bízom benne, hogy 2013-ban is megválaszthatjuk a legkeményebb férfi és legtökösebb női főhősnőt! Ha így lesz a Nem harap a... blog biztos részt vesz benne!

Már 2012-ben is sok nyereményjáték került megszervezésre itt a blogon, ezek egy része saját felajánlás, másik pedig kiadói nyereményjáték volt. Azon fogok igyekezni, hogy 2013-ban még több könyvet és más ajándékot tudjak szétosztani a kedves olvasóim között, megérdemlitek! 

És a legnagyobb boldogságom: még 2012-ben elérte a blog Facebook oldala a száz rajongót! Szuperek vagytok! Ne feledjétek, még január 3-ig lehet jelentkezni az ezzel kapcsolatos nyereményjátékra! Lájkoljatok és osszatok meg Marie Lu: Legenda című könyvéért! ITT!

A terveimről egyelőre nem szólok semmit, mert még nem tudom, hogy mennyit tudok megvalósítani belőle, de igyekszem rendszeresebbé és informatívabbá tenni az oldalt, kicsit kibővítve a profilt... meglátjuk, meglátjátok...

Köszönöm, hogy velem tartottatok 2012-ben, maradjatok velem az új évben is!

Boldog új évet mindenkinek!

Wilwaren

1 megjegyzés :

 
Back To Top