FRISS

2012. szeptember 10.

Esti mese felnőtt nőknek


Eddig nem volt szokásom, hogy angol nyelvű és/vagy csak e-bookban megjelenő könyveke ajánlgassak, de csak nemrégiben nyílt meg előttem az e-könyvek fantasztikus világa, úgyhogy mos már ilyenre is lehet számítani. 

Bár lehet, hogy a Her Mad Hatter című kis kincset akkor is megemlítettem volna itt, hogyha egyébként nem bővíteném ezzel a horizontomat, mert imádtam ezt a kis egyestés regény, amire teljesen véletlenül akadtam rá. 


Ha valaki a címből még nem jött volna rá, igen, a Her Mad Hatter sztorija Alice és az Őrült Kalapos szerelmi története. Furcsa, azt mondjátok? De még mennyire! Pont emiatt akadt meg rajta a szemem.  ebben a világban Alice felnőtt nő, aki egy muffinsütödét vezet amit nem mellesleg nagy mániájáról, a Kalaposról nevezett el. Alice imád mindent, ami a csodaországhoz köthető méghozzá egy nem úl kellemes gyermekkori emlék miatt. Csakhogy egyszer csak megjelenik a boltjában egy furcsa szerzet, akiről kiderül, hogy Tündérkeresztanya és az ő feladata, hogy párt találjon az Őrült kalaposnak Csodaországban. Alice váratlanul át is kerül az ő világába, csakhogy nem olyan könnyű feltörni a szexi és tényleg kicsit tébolyodott Kalapos páncélját, hiszen már nem Ő az első Alice aki a szerelmét akarta. 

Ha valaki a borító és a cselekményleírás alapján különös és forró történetre számít nem téved, valóban erősen 18 plusszos a történet, de szerencsére nem lesznek a karakterek szexmániás őrültek a történetben, mint ahogy a hasonló stílusú könyvekben szokott lenni. Van háttér és felfedeznivaló a háttérben bőven, a szerelmük és a közöttük vibráló izzás ellen felhozott érveik realisztikusak, már amennyire lehet ilyet mondani egy Csodaországban játszódó történetre.

Pár óra alatt elolvasható érdekes és szexis történet, ami engem nagyon is megfogott. Ha tetszett a stílus akkor lehet készülni az írónő sorozatának folytatására is, hiszen a  Kalapos Tündérkeresztanyja  egyengeti többek között olyan mesés férfiak sorsát is, mint Hook, a Dzsinn és a Farkas. 

Értékelés: 
5/5

Marie Hall: Her Mad Hatter
(self-published/independent)
Smashwords Edition - most ingyenes!



Megjegyzés küldése

 
Back To Top