FRISS

2012. augusztus 27.

Korra legendája végre magyarul

A Nickelodeonon tegnap mutatták be a Korra Legendáját, de mivel ez csupán egy előzetes volt az Avatar szupermaraton után még senki nem maradt le semmiről. Szeptember 1-én indul be igazából az új sorozat. Tessék bekapcsolódni.


Aki elmulasztotta volna az Avatar sorozatot eddig, az most sürgősen pótolja be, mert a folytatás, a Korra legendája még nagyobb durranásnak ígérkezik, mint a sikersorozat elődje. Korra története 70 évvel Aang-é után kezdődik és a világ eléggé megváltozott az utolsó léghajlító ideje óta. A nemzetek egyesültek Tűz ura Zuko uralkodása alatt és ennek az új birdalomnak a fővárosa Köztársaság város lett. Csakhogy a virágzó metropoliszban sem felhőtlen a boldogság, ezért érkezik oda Korra, hogy Tenzintől, Aang gyermekétől megtanulja az utolsó elem, a Levegőidomítás csínját-bínját és megvalósítsa az elődje álmát a békés együttélésről, valamint felvegye a harcot az új ellenséggel.

Noha az eredeti széria sem volt nevezhető éppen gyermekmesének, a Korra legendája még ennél is komolyabbnak és sötétebbnek ígérkezik. A világ ábrázolása is sok újdonságot mutat, erősen steampunk irányba megy el, a sorozat alkotói úgy fogalmaztak, hgy olyan, mintha Manhattan Ázsiában lenne. Valóban. Korra már csak az évei alapján is felnőttebb karakter, mint Aang de lényegesen különböznek. Míg elődjében túltengett a kötelességtudat Korra kicsit meggondolatlan és heves, de a szíve a helyén van.

Szóval mindenki aki vevő egy jó kis stempunk/anime/fantasyra az kapcsolódjon be Korra legendájába Szeptemberben a Nickelodeon csatornán!


Vetítési időpontok: Szombat-Vasárnap 10.00 és 18.00, Nickelodeon csatorna

Magyar feliratos trailer, mert részletesebb , mint a magyar:


4 megjegyzés :

  1. A Korra legendája soha sem lesz annyira népszerű, mint elődje az Avatar-Aang legendája. Elképzelhető, hogy megszeretik, de túlszárnyalni 1000% hogy nem fogják, az Avatar-Aang legendája már halhatatlan, örökzöld kedvenc lesz, a Korra most még új és nagy durranás, de örökzöld tuti, hogy nem lesz. Egyébként ha meg is fogják a Korrát szeretni, attól még az Aang-os verziót, ugyanúgy fogják mellette kedvelni, sőt még jobban is.
    Bár ez az én szubjektív véleményem de szerintem a Korra az gyenge, 10-es skálán maximum egy 6-ost adnék rá.

    VálaszTörlés
  2. Aang legendája szerintem sokkal jobb volt.

    VálaszTörlés
  3. Ez már bőven cáfolható, Korra legendája százszorta jobb, valószínűleg többen is nézik, komolyabb és érdekesebb is. :D Szerintem ellenkezően veled, Aang legendája volt egy gyengébb 6-os körüli, Korra legendája 11 is lehetne, ha nem 10-es skála lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is a Korra legendája jobb mint Aang legendája,már csak azért is,mert itt sokkal több a cselekmény. ;)

      Törlés

 
Back To Top