FRISS

2012. június 25.

A Hotel Transylvania várja vendégeit

A vámpírmánia már egyre fiatalabb közönséget talál magának. A horror műfaj után a young adult téren hódító vérszívók most már a gyerekeket is kiszemelték maguknak. A Hotel Transylvania ugyan családi animációs film, de a bemutatójából ítélve minden közönségnek szóló kedves kis mese lesz a szörnyekről, akik nem is annyira ijesztőek.

Adam Sandler kölcsönzi a hangját Drakulának, aki az emberek világától messzire elvonulva nevelgeti egy szem leányát és szeme fényét Mavist egy hotelben, ami kifejezetten a pihenésre vágyó szörnyetegek számára épült. Itt elszakadhat a halandók okozta stressztől vérfarkas, csontváz, múmia,  Frankenstein, vámpír és minden lehetséges fajta és forma iszonyat. Az idilli semmittevést azonban megzavarja egy ember (mily borzalom!) és nem átall beleszeretni a szörnyű vérszívó féltve szeretett lányába.

Mavis eredetileg Miley Cyrus hangján szólalt volna meg, de a mostanában inkább csak botrányairól híres énekesnőt az utolsó pillanatban leváltották a manapság trendibb és szolidabb Selena Gomezre. A film rendezője Genndy Tartakovsky, akinek ez ugyan az első egész estés filmje, de nem idegen az animációs műfajban, mert többek között hozzá köthetőek a Dexter Laboratóriuma és a Pindúr Pandúrok című rajzfilmsorozatok.

A trailer alapján és maga a vámpírtéma okán nekem biztos  szerepelni fog a mozilistámon a Hotel Transylvania!

A magyar premier dátuma még nem ismert, de Amerikában 2012. szeptember 21-én nyit a hotel!

Magyar előzetes:



Új angol nyelvű trailer:



Megjegyzés küldése

 
Back To Top