FRISS

2012. április 27.

Klaus-Watch indul!

Sztárlesésre fel, mindenki! Már az is elég boldogság, hogy a Die Hard 5-öt kis hazánkban forgatják és John McLane nyomán felrobbanó autóknak mindenki szemtanúja lehet a belvárosban, de most egy újabb sztár is hazánkba érkezett. Vámpírnaplók rajongói örvendezzetek velem, mert április végétől öt héten keresztül hazánkban fog forgatni mindenki kedvenc gonosz vámpírja Joseph Morgan a.k.a. Klaus!

Joseph április 25-én érkezett meg Ferihegyre; szemfülesebb rajongók fotózkodhattak is vele. A netre feltöltött videók alapján Joseph kellemesen elbeszélgetett a rajongókkal és a saját twittere alapján tetszik is neki a város.






A Joseph Morgan Online szerint a színész az Open Grave című horror forgatására érkezett az országba, de hogy ebben milyen szerepe lesz, arról egyelőre nincs hír. A szinopszis szerint a film főhőse egy tömegsírban tér magához a vadonban emlékek nélkül és ki kell derítenie, hogy a gyilkos a halottak közül való, vagy ő maga-e az. Érdekesnek hangzik. A rendező a spanyol Gonzalo López-Gallego és a stáblistán van még Sharlto Copley is, akit a District 9 Wikusaként ismerhetünk.

Szóval Klaus vadászatra fel, meg nem erősített források szerint az Oktogon környékén fog forgatni. Ha valaki elcsípi küldjön már róla képet!!!


Megjegyzés küldése

 
Back To Top