FRISS

2012. augusztus 30.

Vámpírnaplók! Csapó négy!

Ahogy közeledik Október 11-e, a Vámpírnaplók negyedik szériájának premierje egyre több információmorzsával gazdagodunk az új évadról. Íme egy pár adalék, hogy kihúzzuk még ezt a pár hetet. 


Legelőször is megjelent az első hivatalos promókép a hármasunkról. Szépek, mint mindig, de a pózokban nem sok eredetiség van, meg kell mondjam.Azt hiszem szándékos, hogy Elena ennyire távolságot tart a fiúktól, mert a legutóbbi bújós photoshoot a harmadik szériához sok találgatásra adott okot. Lássátok legott az új fotót:  


Fotóból van még, kiadták az első hivatalos pillanatképet is a sorozatból, ami a vámpír Elenát mutatja. Ez alapján nem érzékelhető nagy változás az ember Elenához képest, azt mondom. Talán kicsit elgyötörtebb, de ez érthető is, mert hát láthatólag ketrecben tartják szerencsétlen friss-vámpírt. Nina Dobrev saját szavaival így meséli: Elena nem akar embervért inni ezért éhes, és zabos... Az új természete állítólag jelentősen meg fogja bolygatni a személyiségét is, valamint az érzéseit a Salvatore fiúkkal kapcsolatban. Mintha eddig nem lett volna elég bonyolult...

Van még egy-két casting hír is a VD háza tájáról. Az első Phoebe Tonkin, akit korábban a megbukott The Secret Circleben láthattunk bosziskodni. Most csatlakozik a vámpír és hibridcsapathoz, mert Tyler egyik régi barátnőjét fogja alakítani. Érdekesség, hogy Phoebe-nek és a Rebekah-t alakító Claire Holtnak nem ez az első közös munkája, éveket lehúztak együtt az ausztrál Sellőmesék sorozatban. Mystic Fallsba jön még David Alpay (Tudorok, Borgiák) is Shane Professzor szerepében, aki viszont Bonnie ismerőse.

Szóval lesz itt újdonság rendesen, már csak egy kiadós trailerre várok, de annak is biztos hamar eljön az ideje. Ha megérkezik azt is felteszem. Addig is élvezkedjünk a harmadik évad legjobb akaratlan poénjain, vagyis a bakiparádén. Enjoy!


Megjegyzés küldése

 
Back To Top