FRISS

2012. augusztus 1.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Én díjazom a rendszeres olvasást! 

Főleg ha az én blogomat olvassátok! 

Most mindenki aki a Nem harap a.. blog rendszeres olvasójává iratkozik fel, valamint lájkolja az Álomgyár kiadó Facebook oldalát nyerhet! 

A Nem harap a blog testi lelki megújítása kapcsán szeretnélek játékra hívni titeket! Nézzetek körül az oldalon és ha tetszik amit láttok/olvastok, akkor iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le semmi új hírről, vagy kritikáról!

Na meg a nyereményről!

Részletek:
1. A nyereményjáték időtartama 2012. augusztus 1. 06.00- 2012. augusztus 20. 06.00.
2. Ezalatt kell kitölteni a lenti Rafflecopter ívet, a feltételek teljesítése mellett.
3. Feliratkozol az oldal rendszeres olvasójává, a bal oldali oldalsávban van erre lehetőség!
4. Lájkoljátok a nyeremény felajánlójának, az Álomgyár kiadójának Facebook oldalát!
5. Voilá, máris esélyesek vagytok a nyereményre!A nyeremény felajánlója az Álomgyár kiadó, akik rendelkezésemre bocsátották Arthur Madsen Az elátkozott nap című regényének egy példányát díj céljából. Alant olvashattok a könyvről, hamarosan általam írt kritika is elérhető lesz!

Az ikrek, Adam és Neil Brown sorsa már születésükkor megpecsételődött, életben maradásuk is csoda volt azon az Az elátkozott napon. Mindennapjaikat misztikus halálesetek kísérik, melyeket mindössze egyetlen jelentéktelennek tűnő nyom köt össze. 

A titokzatos üggyel Michael Connort, a cleveland-i rendőrség öntörvényű detektívjét bízzák meg, aki rendkívüli nyomozásba kezd. Vajon sikerül-e azelőtt megoldania a bűntényt, mielőtt őt is utoléri Az elátkozott nap?! Amit végül talál, arra legmerészebb álmában sem gondolt volna. 

Arthur Madsen fordulatokban gazdag thrillerében bármi megtörténhet, és még az utolsó oldalakon is tartogat számunkra meglepetést. A szerző sajátos humorával és látásmódjával teszi még színesebbé ezt a lebilincselő és félelmetes regényt.

Nosza, rajta játékra fel, itt tessék jelentkezni!a Rafflecopter giveaway

1 megjegyzés :

 
Back To Top