FRISS

2012. augusztus 13.

Új nap virrad! Hamarosan!

És hamarosan új nap virrad! A Cor Leonis kiadó megosztotta velünk az információt, miszerint 2012. szeptember 17-én várható a Tündérkrónikák ötödik és egyben befejező kötetének a megjelenése. Már csak utómunkálatok zajlanak, és most már tényleg nem kell sokat várni, hogy a kezünkben tarthassuk ezt a gyönyörűséget!


Be kell valljam én már olvastam angolul ezt az epizódot és higgyétek el nekem hogy ez a sorozat legfrenetikusabb része, egy nagyon-nagyszabású és megdöbbentő befejezés egy izgalams és fordulatokkal teli könyv után! A legkedvencebb könyvem és már nagyon várom, hogy magyarul is elolvashassam!

A kiadó fülszövege így szól:

Mac sokszor érezte már, hogy mindent elveszített, de ahogy most ott áll a sziklaszirten, lábai előtt egy halott férfival, akit ő segített megölni, már tudja minden átélt borzalom csak "rózsaszín" közjáték volt.
A nővére miatti bosszú már nem elég, a szülei utáni aggódás eltörpül, a világ megmentése csupán másodlagos.
A bűntudat, amit az emberélet kioltása okozott, és a remény, hogy van kiút az ismeretlen, tündérátokkal sújtott világból, szinte jelentéktelenné válik az egyre több kérdés, és a sürgető vágy mellett, hogy visszaszerezze azt, amit önnön hibájából elvesztett.
Az Új nap virrad nem csak az alternatív tündérbirodalmakat, de az Olvasók világát is kiforgatja a négy sarkából, mielőtt választ adna bármelyik kérdésre is!
Titkok és izgalmak rejtőznek minden oldalon, ahogy haladunk a történet vége felé.
Az Új nap virrad elemi erővel ejti rabul az embert a legelejétől, és el sem ereszti egészen a legvégéig, ahol a legnagyobb rejtély megoldása vár.
Mit akar a Sinsar Dubh? Igaz-e a prófécia, és Mac tényleg pusztulást hoz-e a világra? Még mindig az Alina halála miatti bosszú a legfontosabb? Mi történt valójában V’Lane-nel? És egyáltalán ki a halott férfi Mac lábainál? Na és kicsoda valójában Mac? De ami a legfontosabb: maradt-e még annyi fény a világban, hogy minden jóra forduljon?

Meg is nyerhetitek a könyvet, több helyen is!
A Cor Leonis Kiadó banner és trailerkészítő játékot hirdet. Itt nevezhettek!

Wee blogján pedig a sorozat eddig megjelent köteteiből kell idézeteket felismernetek egy Új nap virrad-ért! Ide kattints!

 

1 megjegyzés :

 
Back To Top