FRISS

2012. március 27.

Hajnalhasadás és tudathasadás



Megérkezett a várva várt teaser trailer a Hajnalhasadás utolsó felvonásához! Érdemi információt a történetről nem oszt meg, csak rácsodálkoztat, hogy Bella immáron vámpír. Hosszú még az idő november 16-ig, úgyhogy biztosan láthatunk még ennél dúsabb trailert is, de a Twilight fanoknak egyelőre meg kell elégedniük egy kis bepillantással Cullenék házaséletébe.






És Ha már Stehenie Meyernél tartunk nem tudok elmenni szótlanul amellett, hogy egy másik műve is megfilmesítésre került, ebből is van ízelítő, de ha lehet ez még kevesebbet árul el, mint az Alkonyat promó. Persze a könyv alakpján már azért lehet tudni, hogy a Földet leigázták a Lelkek, idegen lények, akik átveszik az emberek tudatát, de a testüket meghagyják. Az egyik utolsó ellenálló Mel, akinek az elméjét a Vándor irányítja, de a kettejük szimbiózisa egyre többé és többé válik.







2 megjegyzés :

  1. [...] befejező része novemberben érkezik a mozikba, addig is kaptunk már egy kis sneak peaket és egy teaser trailert, de alighanem hamarosan számíthatunk egy kimerítőbb bemutatóra [...]

    VálaszTörlés

 
Back To Top