FRISS

2014. május 12.

A The CW 2014 őszi újoncai

Miután a CW elkaszált egy csomó a rajongóknak kedves sorozatot, többek között a Star-Crossed és a The Tomorrow People-t, bejelentették az újoncokat a következő őszre. Meg kell mondjam az én kis szívem egy kicsit megnyugodott, mikor látta a felhozatalt. Talán ezek a sorozatot is ki tudják majd tölteni az űrt, amit a be nem rendelt sorik hagytak.


Rögtön itt van elsőnek az iZombie. A Warm Bodies óta más szemmel nézünk a zombikra, és itt volt már az ideje, hogy a mozik után a televíziót is meghódítsák az agyevő élőhalottak. Az iZombi története képregényben már bizonyított, de amennyire utána tudtam járni a dolognak a CW azért egy kicsit csiszolgatott a sztorin. A DC azonos nevű képregénye Gwen, a fiatal lány Sírásó és nem mellesleg zombi. Természetfeletti barátaival, köztük egy szellemmel és egy vér-terrierrel tengeti napjait, amelyek rendszeres agy-elfogyasztást kívánnak a létfenntartáshoz. Az elfogyasztott agyakkal az emlékek is jönnek (ez már ismerős, igaz R?). A sorozatban ezzel szemben Gewn orvostanhallgatóból a halottasház alkalmazottja lesz, ahol ezt a tulajdonságát a rendőrség szolgálatába állítja és persze emellett biztosítja magának az agy-fejadagot. Érdekesnek hangzik.


Az előzetes híreknek és ígéreteknek megfelelően jöna Flash is, amely a Zöld Íjász testvérsorozata lesz. Itt már nincs titok, Flashet ismerjük és vájuk. 
Off: Csak nekem van mindig olyan érzésem, mikor ránézek erre a plakátra, mintha Szirmai Gergőt öltöztették volna be Flash-nek?


A Jane the Virgin meglepő módon egy latin szappanoperán alapul és egy vallaásos fiatal lányról szól, akit váratlan és véletlenszerű körülmények között mesterségesen megtermékenyítenek. A modern Szűz Máriára hajazó plakát máris előrevetíti a rengeteg bibliai poént, amit nem tudom hogyan lehet majd modortalanság nélkül hozni. Nem támasztok nagy reményeket ezzel szemben, de azért megér egy misét. Ha, see what I did there?


A negyedik és talán a legtitokzatosabb sorozatnak a The Messengers igérkezik, amely egy csapat emberről szól, akiknek látszólag semmi közük egymáshoz, de mindannyian meghalnak egy energialöket miatt, amit egy a Földre zuhanó különös tárgy okoz. A felébredésük után rájönnek, hogy mindannyiuknak szerep jut az elkövetkezendő apokalipszis megakadályozásában.

Nos, milyen a választék? És ez csak a The CW választéka, hamarosan jövök a többi várható újonccal is!


Megjegyzés küldése

 
Back To Top