FRISS

2012. október 3.

Olvassuk el együtt (újra) a Tündérkrónikákat!

A HTUH az új IYD!

Nem tudod miről beszélek? Ha nem, akkor legfőbb ideje, hogy a kezedbe vedd a Tündérkrónikákat és kiderítsd. Soha ennél jobb alkalom nem jön, hiszen bloggertársaimmal és a Cor Leonis kiadóval közösen most együtt vághatunk bele Karen Marie Moning sikersorozatának első, vagy akár sokadik olvasásába. 

A Nem harap a... blog is HUTH lett, azaz Hivatalos Tündérkrónikák Újraolvasó Hostess, így itt is és Facebookon is olvashattok majd idézeteket és jelenteket a könyvekből amik remélhetőleg mindenkinek meghozzák a kedvét az olvasáshoz, vagy felidézik Mac és Barrons legjobb pillanatait azoknak akik már belemerültek a Tündérkrónikák világába!

De hogy ne csak mi dolgozzunk segítsetek be Ti is! Szeretnénk tudni, hogy Ti hogyan képzelitek el Mac világát! Várjuk a saját magad által készített fotómanipulációkat vagy grafikákat kedvenc szereplődről, kedvenc jelenetedről vagy csak úgy általában a Fever világáról. Látjátok, engem már megihletett, de Ti biztos szebbeket is tudtok! Küldhetitek nekem is, a legjobbakat kiteszem ide a blogra és a Facebookra, de ha nyerni akartok akkor támadjátok meg a Könyvek Háborúja blogot is, ahol a legötletesebb pályaművet egy Rossz Hold kelt fel kötettel jutalmazza Andie!

Vegyétek le a polcról a sorozatot, mert hamarosan indul a nagy közös Tündérkrónikák olvasás! Ha még nincsenek meg a könyvek meg tusjátok őket vásárolni a Cor Leonis könyváruházában!

Ha csatlakoztok hozzánk jelezzétek itt:
https://www.facebook.com/CorLeonisBooks/posts/286830414752427, ha pedig szeretnétek Ti is HTUH-k lenni írjatok a marketing@corleonis.hu-ra!

Hamarosan startolunk!

Megjegyzés küldése

 
Back To Top