FRISS

2011. november 9.

Méghogy vámpírok nem léteznek?!

[caption id="attachment_153" align="alignleft" width="170" caption="Banyek, ez tényleg a Nicholas Cage!"][/caption]

Szerintem ez úgy lehet a vámpírokkal Hollywoodban, mint a földönkívüliekkel, hogy ők készítik a róluk szóló filmeket, hogy mikor igazából feltűnnek már senki se lepődjön meg. Tekintetbe véve a trendeket már közel járhatunk a coming-outhoz... Akkor tehát a horrorfilmekben igazi vámpírok alakítanak vámpírokat, mert nekik is kell valamit dolgozni, a színfalak mögött meg kinek tűnne fel, hogy véres pofával járkálnak fel-alá, legfeljebb megdicsérik a sminkmestert. Nem-e?


Egy-két álomgyárbeli élvonalbeli színészről máris fel röppent a pletyka, hogy hallhatatlanok. Kezdődött mindez Nicholas Cage e-bayre került képével, amit állítólag 1870-ben készítettek és egy a polgárháborúban elhunyt katonát ábrázol, aki tényleg meglehetősen hasonlít a színészre. A kép tulajdonosa szerint szó sincs fotosoppról, a fotó teljesen valódi és bizonyíték, hogy Nicholas Cage valóban vámpír és/vagy egyéb élőhalott. A kép komoly értéket képvisel, az eladó 1 millió dollárt kért érte, de Mr. Cagenek hajlandó lett volna 25% kedvezményt adni. Én a helyében megfontoltam volna az ajánlatot, biztos jól mutatna az áldozatainak sípcsontjai mellett egy klassz kis vintage keretben. Jól bele is illik az elméketbe a vérszívó filmgurukról, hiszen már játszott is vámpírt. A kétség azonban felütötte a fejét  többekben is, miszerint, Nicholas Cage-en azért némileg mutatkoztak az öregedés jelei mostanság. Ne tessék ám azt hinni, hogy ezzel megfogták a büszke tulajt. Erre is van magyarázat, konkrétan, hogy NC szándékosan megöregszik és kivonja magát a forgalomból, hogy aztán a világ másik pontján újra megfiatalodva újrakezdje az egészet. Teljesen nyilvánvaló, felesleges is volt kérdezni. Most már csak olyan országot kell találnia ahol senki sem látta a Con Airt. Burundi, talán? A képet egyébként azóta már eltávolították az e-bayről...




[caption id="attachment_154" align="alignleft" width="300" caption="Még a haja is hasonlít!"][/caption]

Nem sokkal az arizonai ördögfióka utána egy másik nagyágyúról is kiderült a sikerének titka. John Travoltáról is előhalásztak egy képet, ami 1860-ban készült és a tulajdonosa szerint kétség nem fér hozzá, hogy a színészt ábrázolja, hiszen ugyanolyan az álla is! Nála már nem egyértelmű a vámpírkórság, az eladó szerint inkább reinkarnálódott, de nem zárja ki az időutazás tényét sem. Ezt csak maga John tudhatja, aki ezzel a képpel nagy hibát követett el, mert a Grease-t szerintem még Burundiban is látták.




[caption id="attachment_155" align="alignright" width="300" caption="Most komolyan, mi a titka?"][/caption]

A harmadik hollywoodi sztárunk aki legyőzte az időt Keanu Reeves. Keanu annyira laza, hogy azzal se foglalkozik, hogy megöregítse magát, húsz éve tök ugyanúgy néz ki. Ejnye-ejnye, ezután már csak a Mátrixba lehet majd menekülnie. Egyébként róla nem kapható kép, de bizonyítékként van róla weboldal, ami egyértelművé teszi, hogy a hűvös hegyi szellőnek ez már a sokadik élete. A weblapon több bizonyíték is található aminek hitelességében senki sem kételkedhet.Nem tudni, hogy ő minek köszönheti a hallhatatlanságát, de tény, hogy az idő nem fog rajta. Nekem ő a legvalószínűbb vámpírjelöltem, és mit ad isten ő is volt már megigézve Drakula által a filmvásznon. Kezd összeállni a kép, nem?


Látható, hogy manapság már tényleg mindenkiről kiderülhet, hogy vámpír. Te is lehetsz, ehhez találtam egy két jó kis alkalmazást a neten. A True Blood alkalmazása rögtön átváltoztat, csak fel kell tölteni egy képet, vagy lewebkamerázni magad és már át is alakulhatsz.  Ha egyedül nem megy a feltámadás tölts fel egy képet a fangyourself.com oldala és várd, hogy valaki megharapjon. Tuti móka! Ha átalakultál küldj egy képet szívesen közzéteszem a legcsinibb vérszívókat!


Megjegyzés küldése

 
Back To Top