FRISS

2011. november 11.

Hófehérke sokadszorra

Ha már a Hófehérkénél tartunk nem állhatom meg, hogy ne számoljak be az egyik készülőben lévő másik feldolgozásról a mesehősnőről, aki láthatóan itt se lesz szende királykisasszony. Lásd poszter.


Twilight rajongók örülhetnek, mert a Hófehérke és a Vadász címszerepében Kristen Stewardot láthatják, aki az én elméletem szerint Steven Segal eltitkolt gyermeke lehet, mert hasonlóan gazdag arcmimikával van ellátva. Azonban tagadhatatlanul szép, annyira, hogy a Gonosz Királynő is féltékeny rá. Nem biztos, hogy valódi konkurencia, ugyanis Charlize Theron a bemutató alapján különösen gyönyörű mostoha lett és úgy tűnik a halálos kellektárát is bővítette a mérgezett gyümölcsökön és kozmetikai eszközökön túl. A férfi főszerep itt a vadászra hárul, akit a Thorból elhíresült Chris Hemsworth alakít majd. Hercegről nincs hírem, de Hófehérke talán beéri a vadász csókjával is.


Kis trivia a forgatásról. Kristen Steward nagyon beleélte magát a harcias hercegnő szerepbe, mert egy felvételen igencsak megütötte a vadász alakító Chris Hemswortht-öt, akinek nem kellett eljátszania, hogy fájt neki és ezután sminkes se kellett a monoklijához. Hogy merészelte megütni Odin fiát?!


A trailer egyébként vizuálisan igen kreatív feldolgozást ígér, csúcs különleges effektekkel. Nekem különösen tetszett a tükör megformálása.


Jó sztori, szép látvány, szép szereplők, mi kell még egy kellemes moziélményhez. Reméljük szépen összeáll majd.


Snow White and the Huntsman
Bemutató:
2012. június 1.


TRAILER:






Megjegyzés küldése

 
Back To Top