FRISS

2012. május 7.

Véres könnyekkel kísért a True Blood

Menthetetlenül közeledik a True Blood ötödik szériájának premierje, és minő öröm, ezzel együtt egyre több sneak-peaket kapunk az új évadhoz. A kissé gyors és információszegény első trailer után már kaptunk egy teaser posztert is a várva várt szezonhoz, valamint egy csomó bemutatkozó képet a főbb szereplőkről. Sok új arcot láthatunk az idényben, de talán a legérdekesebbnek a Vámpírhatóság emberei ígérkeznek, ahol Eric testvére Nora mellett még egy gyermek is helyet foglal. Aki feltehetően persze idősebb mindenkinél összevetve.


A képek megtekinthetők itt.

A vámpírhatóság egyébként nagyon szektás dolognak tűnik, ami nekem azért bejön, mert végre egy kis gótikát is csempésznek az ultramodern szintetikus vérivó vámpírok életébe. Éljen a gótika!






De egy kicsit a kulisszák mögé is betekinthetünk, hogy lássuk, hogy hogyan forgatták Eric és leánya Pam egy intenzív jelenetét.






Vagy Sookie és háremének egy újabb darabja, Alcide, egy snittjét, Lafayettel fűszerezve.






Ki számol még vissza rajtam kívül június 10-ig?

2 megjegyzés :

  1. Hűűűű, Chris Meloni tuti jó lesz! Kellemesen borzongató ez a tííízer; már nagyon várós, de még egy hónap...
    És Russel is visszatér, ami külön piros pont. Ericet meg ugye szükségtelen említeni, hiszen hömm-hömm :)
    A rengeteg vérfarkas meg boszi után végre megint vámpírok a fókuszban, jipííí :)

    VálaszTörlés
  2. ÓÓÓ hát én csak most láttam a bejegyzést az 5. évadról.......amiről én is kerekítettem egy kis beköszöntőt a blogomban :))))) És igen, én is számoltam visszafelé a napokat, de most, hogy már az első két részt láttam, kissé kezd elmenni a kedvem tőle, szerintem ez nagyon gyenge kezdés. Eddig. Remélem.

    VálaszTörlés

 
Back To Top