FRISS

2012. május 24.

Nyilak és vadállatok

A The CW ugyan elkaszálta a The Secret Circle-t, de idén ősszel se kell természetfeletti események nélkül maradnunk. A szerencsétlenül járt boszorkányok helyére, ugyanúgy a Vámpírnaplók mögé, egy új sorozatot illesztett be a csatorna az őszi műsorajánlatába.
A Beauty and the Beast első hallásra egy elég sablonos sztorinak ígérkezik. Fiatal lányt az erdőben egy ismeretlen és titokzatos valaki - vagy valami - ment meg. Mindenki vadállatra gyanakszik, kivéve hősnőnk, aki látta a megmentője humanoid alakját. Évekkel később a menekülő kislányból rendőrnyomozó lesz, aki ismét találkozik hősével, aki mint kiderül egy olyan lény, aki haragjában vadállattá változik. Aki a cím alapján a klasszikus Szépség és a Szörnyeteg adaptációra gondolt sorozat formában, az tévedett, a szinopszis alapján a sztori jobban hasonlít a Holdfény és a Hulk crossoverjére. A történet egyébként nem eredeti, a CBS már futtatott egy sorozatot 87-ben hasonló történettel és karakterekkel. A modernizált változat nyomozónőjét a Smallville-ből már ismeretes Kristin Kreuk alakítja, a szörnyeteget pedig Jay Ryan alakítja, aki ugyan nem újonc, de nemigen volt még főszerepe. Kicsit klisészagú a dolog, de egy kis nyomozós cselekménnyel még jó is lehet. Alant a trailer.



A CW még további sorozatokat is berendelt az őszre, kiemelendő még az Arrow című, ami a Winchesteres fiúkat fogja kísérni. A Robin Hoodot idéző történet a Green Arrow című DC képregény feldolgozása lesz, Stephen Amell főszereplésével, ahol is a milliárdos playboy Oliver Queen visszatérve hosszú száműzetéséről új képességekkel és egy csucsu-mucsu íjjal veszi fel a harcot a bűnözés ellen. Sólyomszem jelentősen emelte az elvárásaimat íjforgatás ügyben, de remélem az új szuperhősünk is felveszi vele a versenyt. A kosztümdizájn mindenesre elég klassznak tűnik, tényleg mint a bad-ass Robin Hood.



Remélhetőleg a két új sorozattal nagyobb sikere lesz a csatornának lesz, mint a kissé lagymatag boszikkal. A CW őszi programstruktúrája itt látható, várhatóan október környékén fognak indulni mind az új sorozatok, mind a régiek , mint a Vámpírnaplók vagy a Supernatural, új szezonjai.

Megjegyzés küldése

 
Back To Top