FRISS

2012. május 31.

Mindig maradj a fényben!

A Tündérkrónikák magyar rajongói visszafojtott lélegzettel várták, hogy mi lesz a sorozat sorsa. Mac kalandjaiból már három részt olvashattunk magyarul, de a kiadói nyilatkozatok alapján kétséges volt, hogy a Dreamfever is megjelenik-e hazánkban. Szerencsénkre megjelent a megmentő a Cor Leonis Kiadó személyében, aki átvette a a sorozat kiadását.

Az események nagyon is felgyorsultak, hiszen már kaptunk kiadási dátumot is, (2012.06.07), borítótervet (fent látható) és egy hivatalos trailert is (lent), amit rajongók készítettek egy verseny keretében.

Az új kiadó úgy tűnik nagy gonddal dédelgeti a Mac kalandjait leíró sorozatot, úgyhogy nincs mitől félni, a befejező epizód is hamarosan jön. Most már csak egy kívánságom volna, jöhetne-e utána a szerző Highlander sorozatának magyarítása?

Ha valaki nem lenne képben Tündérkrónikák ügyben, vagy csak túl rég volt, hogy a kezében volt a harmadik epizód annak egy kis emlékeztető. MacKayla Lane sidhe-látó a testvére gyilkosa utáni keresésében jött Dublinba, ahol szembesült sorsának szörnyű terhével. Ő az egyetlen aki fel tudja kutatni a Sinsar Dubh-t, a könyvet ami fekete mágiájával meg tudja menteni a világokat a pusztulástól. Csakhogy egy végzetes éjszakán, mikor a falak a két világ közt leomlottak, Mac szembekerült a gonoszul csábító unseelie hercegekkel, akik pri-yát csináltak belőle. Vajon hogyan lesz képes Mac visszatalálni ebből a kábulatból, ami még senkinek sem sikerült, hogy újra felvegye a harcot az emberiséget elborító veszedelemmel. Persze szövetségesei is akadnak, de sohasem tudhatja, hogy megbízhat-e Barronsban, a titokzatos könvesbolt-tulajdonosban, V'laneben a csábító seelie hercegben, vagy akár a többi sidhe-látóban. Ha azt hiszed már ismered Mac világát, kapaszkodj, mert újabb titkok és fordulatok jönnek, amitől sikoltozva fogod követelni a befejező részt.

A megjelenés dátuma: 2012. június 7.

Készülj!


1 megjegyzés :

 
Back To Top