FRISS

2012. május 5.

Oh, Brother!

Örömhír! Bár eddig se féltettük nagyon a CW legjobban teljesítő sorozatait, de a csatorna nyilatkozata alapján most már hivatalos, hogy mind a Vámpírnaplók, mind az Odaát visszatér egy újabb évaddal.


A vámpírsorozat fináléját május 11-én láthatjuk majd (trailer lent), majd az ígéretek szerint egy rövidke nyári pihenő után már láthatjuk is a folytatást a negyedik évadban. Én ezek alapján gigantikus méretű cliffhangerre számítok a befejező epizódban. Julie Plec a show zseniális executive producere már a hivatalos bejelentés előtt is elhintette, hogy az írók már dolgoznak egy Klausnál is nagyobb és félelmetesebb főgonosz megalkotásán. Kíváncsi vagyok hova tud még innen menni a Salvatore fiúk és szívszerelmük, Elena, története.

A Winchester fiúk egy héttel később zárják a hetedik szériát. A következő nyolcadik szezon a találgatások szerint már az utolsó lesz, mert már a főszereplők is kezdenek fáradni. Annyi biztos, hogy már csak a hetedik-nyolcadik szériára van szerződésük. Vajon milyen szörnyek jöhetnek még az angyalok, démonok, és a leviatánok után?  Bízunk benne, hogy a sorozat régi-új showrunnerje parádés befejezést szervez a fiainknak!

A CW így már bebiztosította a két sikeres sorozatának folytatását, de nem esett szó olyan további sorozatokról, mi a Ringer vagy a Secret Circle, ami elég mérsékelt sikert aratott csak a bevezető évaddal.

Vampire Diaries - "The Departed" Promo - Finálé!!!





Megjegyzés küldése

 
Back To Top