FRISS

2012. március 3.

Első pillantás az utolsó részre

Még csak március van, de a Twillight őrület már megkezdődött, ahogy közeledik a novemberi finálé. A Hajnalhasadás első részének DVD premierje alkalmából rendezett éjféli partikon bemutatták az első jelenetet a második, és egyben utolsó felvonásból. Bár ha hinni lehet a korábbi híreknek, akkor nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy Bellát és Edwardot látjuk. Viszont ez az első alkalom, hogy Bellát, mint vámpírt láthatjuk. Az arcmimikája nem sokat fejlődött, de legalább megtanulta használni a rúzst és a szemfestéket. Kell is az, ha valaki ilyen sápadt.

Behold!

A klip minősége nem túl jó, tekintve hogy kamerával vették fel, de a videó leírásában látható a párbeszéd transzkriptje. A fürdésről van szó benne. Az exkluzív jelenet előtt láthatunk még némi behind the scenes adalékot is.

Az első hivatalos trailer egyébként március 23-án várható, az Éhezők Viadalának debütálása előtt vetítik le az amerikai mozikban.


1 megjegyzés :

  1. [...] Twilight saga befejező része novemberben érkezik a mozikba, addig is kaptunk már egy kis sneak peaket és egy teaser trailert, de alighanem hamarosan számíthatunk egy kimerítőbb bemutatóra [...]

    VálaszTörlés

 
Back To Top