FRISS

2012. február 28.

True Blood Alan Ball nélkül


Az HBO hivatalosan is megerősítette, amit már sejteni lehetett, hogy Alan Ball ott fogja hagyni a True Bloodot a soron következő szezon végén. Ball még megcsinálja a nemsokára kezdődő ötödik évadot, de ha és amennyiben lesz hatodik, akkor abban már csak tanácsadóként és executive producerként vesz részt, és a mindennapi sorozatirányítást rábízza a mostani írócsapatra és producerekre.

Ball nemrégen nyilatkozta, hogy elfáradt az előző évad után, és talán nem folytatja a vámpírsorozatot, de úgy tűnik a döntés most már végleges. Talán a lemondásában közrejátszott, hogy új sorozata a Banshee 10 részes megrendelést kapott, és inkább azzal szeretne foglalkozni, de lehet, hogy csak nem viselte jól a True Blood negyedik szériájának vegyes fogadtatását.

Megmondom őszintén nekem az utóbbi időben már nemigen tetszett amit az úriember csinált a sorozattal, úgyhogy örülök az új iránynak, ami lehet hogy újdonságokat hoz. Az egyetlen aggodalmam, hogy mit fog kezdeni egy unott és elcsigázott showrunner a nyűggé vált kötelező évaddal a sorozatában. Reméljük egy szenzációs búcsúévadot szervez és nem egy "na tudjuk ezt le"-szezont.

Megjegyzés küldése

 
Back To Top