FRISS

2014. szeptember 15.

Wicked! ~ Borító leleplezés


Jómagam akármit elolvasnék Jennifer Armentrout-tól, hiszen mind a YA fantasy könyvei, mind a realisztikus Na regényei elnyerték a tetszésemet. Most új trilógiával rukkol elő az írónő, ami a kettőt keveri és zó se róla igen érdekesnek ígérkezik. Eljött a pillanat, amikor végre a Wicked-hez tartozó borítót is felfedhetjük. De először egy kicsit a könyvről.Things are about to get Wicked in New Orleans.Twenty-two year old Ivy Morgan isn’t your average college student. She, and others like her, know humans aren’t the only thing trolling the French Quarter for fun… and for food. Her duty to the Order is her life. After all, four years ago, she lost everything at the hands of the creatures she’d sworn to hunt, tearing her world and her heart apart.Ren Owens is the last person Ivy expected to enter her rigidly controlled life. He’s six feet and three inches of temptation and swoon-inducing charm. With forest-green eyes and a smile that’s surely left a stream of broken hearts in its wake, he has an uncanny, almost unnatural ability to make her yearn for everything he has to offer. But letting him in is as dangerous as hunting the cold-blooded killers stalking the streets. Losing the boy she loved once before had nearly destroyed her, but the sparking tension that grows between them becomes impossible for Ivy to deny. Deep down, she wants… she needs more than what her duty demands of her, what her past has shaped for her.But as Ivy grows closer to Ren, she realizes she’s not the only one carrying secrets that could shatter the frail bond between them. There’s something he’s not telling her, and one thing is for certain. She’s no longer sure what is more dangerous to her—the ancient beings threatening to take over the town or the man demanding to lay claim to her heart and her soul.

A dolgok fékezhetetlenné válnak New Orleansban...A huszonkét éves Ivy Morgan nem egy tipikus egyetemi hallgató. Ő, és a hozzá hasonlók, tudják, hogy nem csak emberke járkálnak a Francia Negyedben szórakozás... és élelelm után kiutatva. A Rendnek tett esküje az élete. Végülis négy éve mindent elvettek tőle a lények, akiket üldöznie kell szétszakítva az életét és a szívét.Ren Owens az utolsó ember, akit Ivy be akart engedni a mereven szervezett életébe. De a srrác maga a hat láb, két hüvelkynyi csábítás és lábremegtető sárm. Az erdőzöld szemei és a mosolya biztos már tengernyi összetört szívet hagytak maguk után és megvan az a képessége, hogy Ivy mindent akarjon, amit csak ajánlani tud. De őt közel engedni legalább olyan veszélyes, mint a halálos lényeket üldözni az utcákon. Egy rég szeretett fiú elvesztése majdnem tönkretette Ivy-t, de a kettejük között fellobbanó szikrákat ő sem tudja tagadni. Mélyen legbelül többre vágyik, mint amit a kötelessége megkíván tőle és amit a múltja rá szabott.De ahogy  Ivy közelebb kerül Ren-hez rájön, hogy nem csak ő rejt titkokat ami szétszaggathatja kettejük gyenge lábakon álló kapcsolatát. Van valami, amit a fiú nem mond el és Ivy már nem is tudja, hogy mi a veszélyesebb - az ősi lények, akik a várost fenyegetik, vagy a srác, aki a szívét és lelkét akarja.


Jól hangzik? Hát még, ha meglátjátok a borítót, amit kifejezetten ehhez a könyvhöz fotóztak!

Íme:

Itt még többet megtudhattok a könyvről és követhetitek az írónőt első kézből való információért!
Website  -  Facebook -  Twitter -  A könyv: Goodreads  -  A szerző: Goodreads
 Itt pedig elő tudjátok rendelni a Wicked-et!

Jennifer Armentrout


A New York Times és a USA TODAY bestseller-írója Martinsburgben, Nyugat-Virginiában él. Minden amit az államról hallottál csak kamu. Hogyha éppen nem ír, akkor sokat olvas, sportol, rém rossz zombi filmeket néz, úgy tesz, mintha írna, vagy a férjével és Loki nevű Jack Russell terrierjével kapcsolódik ki.


Az írói álmait a matekóra ihlette, ahol rövid történetekkel írásával szórakoztatta magát... és ez meg is látszott a jegyein. 

Jennifer young adult paranormális, sci-fi, fantasy és mai románc stílusban ír, regényeit a Spencer Hill Press, Entangled Teen, Brazen, Disney/Hyperion és a Harlequin Teen adta ki. Az Obszidián sorozat jogait mozifilmként, a Covenant sorozatot pedig TV sorozatnak vették meg.

J. Lynn néve felnőtt és new adult románcot is ír, ezeket a Entangled Brazen és a HarperCollins adja ki.

Megjegyzés küldése

 
Back To Top