FRISS

2012. november 2.

Halloween Borzongás Novellaverseny - SZAVAZÁS!!!


Nagyon sebtében és utolsó pillanatban jött ötlet volt ez a Halloween Novellaverseny, és ezért külön öröm, hogy ennek ellenére ilyen szép kis gyűjteményt sikerült összehoznunk. Köszönöm minden írónak a részvételt, nagyszerű volt a műveiteket olvasni!
 
És ha az olvasóknak is tetszett, akkor most itt az ideje, hogy kinyílvánítsák a véleményüket a szavazással! A blogra feltett pályaművekre egy hétig lehet szavazni, hogy ha valaki még nem tudta őket elolvasni még pótolhassa. Így a szavazás határideje november 9.-e 23.59!

Egy ember csak egyszer szavazhat egy írásra! Kérek mindenkit, hogy a fair play érdekében tényleg csak egyszer szavazzatok, mert a többszörös szavazatokat kénytelen vagyok törölni!

 
Támogassátok szavazatotokkal a számotokra legkedvesebbet! Ha még nem olvastátok mindet, akkor itt a lista, tessék végigborzongani! (A sajátomat nem tettem bele a szavazhatók közé, mert nem tartom fairnek, de azért véleményeket szívesen meghallgatok róla!)
 
Wilwaren - Gyűjtőszenvedély (saját, versenyen kívül)
MsReea - Rettegés
Balázs Barbara - Hiszem, ha látom!
Lylia Bloom - A boszorkány
Sheila_7 - Halloween
Tessa R. Lambrick - Telihold Halloweenkor
Darkhero - Halott menyasszony
Dirge - Istentől elhagyott kert
Sky - Halloween?
Szabó Alexandra - A halálos "keringő"
Zenka - A töklámpás meséje
Adam Archer - Kipp-kopp
 
A pályázat sikerén felbuzdulva jövőre tervezem ismét megrendezni és ígérem akkor már nagyobb szabású eseményt kerekítek belőle! Még egyszer köszönet a szerzőknek a nagyszerű és rémisztő szorikért és nektek, olvasóknak az érdeklődésért!

 
Szavazni itt tudtok!
 
 

Megjegyzés küldése

 
Back To Top