FRISS

2012. július 16.

Komikon!

A Comic Con minden évadban olyan a fantasyra és természetfelettire éhes közönségnek, mintha Karácsony lenne. Izgatottan várjuk mit bontanak ki a sorozat és filmkészítők a paneljeiken, hogy aztán még izgatottabban várjuk a premiereket! Idén se maradtunk meglepik nélkül, persze a sok ajándék közül most csak néhányat emelnék ki, első körben a sorozatok közül.

Trónok harca

A harmadik szezon forgatása még csak most kezdődött el, de az izgatott rajongók (én, én, én) már alig tudják kivárni a premiert, ami most már biztos, hogy jövő év március 31-én fog kezdődni. Mennyit is kell még addig aludni. Sokat. De legalább a Comic Con-on egy kis betekintést nyerhettünk a harmadik felvonás kulisszái mögé, ugyanis megismertettek bennünket egy rakat új szereplővel. Alant a videó, mert még szépen be is mutatkoznak nekünk.



True Blood

A True Blood ötödik évada ugyan már elindult, de ez nem gátolta meg a sorozat készítőit, hogy betekintő videót kapjunk a továbbiakra. Valljuk meg a szezon eddig elég lapos volt, de ha hinni lehet a trailernek akkor a fennálló hét epizód elég pörgős lesz. A highlight részemről biztosan Russel Edgington visszatérése lesz! Russel dévajkodásából is kaphatunk egy kis ízelítőt az exkluzív Comic Con-os True Blood kedvcsinálóban!



Vámpírnaplók

A Vámpírnaplók panelján túl sok új képanyaggal nem lehettünk gazdagabbak, tekintve, hogy a forgatás csak egy hete kezdődött el. Az októberi premierig biztos jó sok munka van hátra, de azért egy kis információmorzsát ki lehetett csalni a szereplőkből. Megtudtuk, hogy Damon valamelyest visszatér gonosz üzelmeihez, tekintve, hogy a jófiúság nem volt gyümölcsöző számára. Valamint, hogy látjuk még Estherből is egy keveset a következő felvonásban. A direkt a Comic Conra bemutatott átalakított poszter pedig azt sugallja, hogy Tylerből is Zackből is nagyobb dózist kapunk az ősztől! Elena transzformációjáról csak annyit, hogy a panelen bemutatott anyag headline-ja a következő: "To feed? Or not to feed? That is the question... Death becomes her." (nyersfordításban: Enni vagy nem enni, ez itt a kérdés. Ő lesz maga a Halál.) Na szóval, ebből mindenki leszűrheti a lényeget.

UPDATE: Kiadták a negyedik széria első promóját, főként a korábbi évadok képanyagából válogatva, de a végén kapunk azért egy-két új snittet is! Enjoy!



Supernatural

Élek-halok érte, hogy az Odaátos fiúk paneljéről végre értékelhető videó kerüljön fel a netre, mert azon mindig halálra röhögöm magam. Ezeken a srácokon látszik, hogy imádnak együtt dolgozni. Aki nem hiszi nézze meg ezt a videót. Na szóval a régi-új showrunnertől, Jeremy Carvertől arról értesültünk, hogy kicsit változik a show felépítése, mert a Winchester fiúk offenzívába mennek át a védekezés helyett, és hogy a téma ebben az évben az Elveszett Frigyláda Fosztogatói lesznek. Hmmm, érdekes.

UPDATE: Supernatural, a teljes panel! Jensen Ackles a legnagyobb!



Once upon a time

Egyszer volt, hol nem volt fronton is van némi újdonság. A Magyarországon augusztus közepén induló sorozat külhonban már a második szezonra készül, és már egy kis promót is kaptunk hozzá. Nem árulom el ki jön a városba, úgyis mindenki kitalálja a videó után.



Egy másik előzetes pedig megmutat nekünk párat a közelgő főcímekből (ez minden epizód előtt más) az összes eddigi után. Itt sem férhet kétség az új karakterek kiléte felől, de azok kedvéért, akik találgatni szeretnénk a megfejtés csak a youtube videó kommentjei között lesz látható! De akkor nem ér lesni!

Videók egyelőre nem érhetők el mindenhol az itt bemutatott exkluzív tartalmakról, de amint megtekinthető online felteszem őket! Pl.: Supernatural 7 szezon bakiparádé, Vámpírnaplók negyedik széria promóanyag, stb. Érdemes lesz visszanézni!

2 megjegyzés :

  1. "Winchester fiúk offenzívába mennek át a védekezés helyett, és hogy a téma ebben az évben az Elveszett Frigyláda Fosztogatói lesznek." TETSZIK!!! a 7. évadot én spec untam, de remélem hoznak valami frisset. :))

    Várom a videókat és köszi az összefoglalót! :)

    VálaszTörlés
  2. igen, a hetedik évad tényleg elég lassú volt, de most visszajött jeremy carver, aki a negyedik szériáért is felelős, az meg ütős volt. sokat várok tőle!

    VálaszTörlés

 
Back To Top