FRISS

2013. október 4.

Ha az enyém lennél Blogturné - 1.nap


Újabb blogturné keretében mutatjuk be nektek a Maxim Kiadó újdonságát, egyben a Dream Válogatás legújabb tagját: Abbi Glines Ha az enyém lennél című könyvét.

Október 4-11 között nyolc bloggernél olvashatsz véleményt a könyvről, és mellette számos érdekességet, információt is találhatsz a Vincent-fiúkról.


A könyvről

Csábuljon el a vonzás és árulás e forrón sistergő krónikájától!
“Volt Beau-ban valami rossz, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?”
Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia, alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá.
Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania.
Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni...
Fordította: Béresi Csilla 
Borító: füles, kartonált 
Oldalszám: 300 
ISBN: 9789632613192 
Sorozatnév: Dream válogatás 
Megvásárolható


Vélemény


Óh, azok a csodálatos Vincent fiúk! Hogyan is lehetne közülük választani! Hát Ashton se tud és ez adja az alapproblémát a könyvhöz. Érdekes, mert itt a főhős(ök) vállalják magukra a rosszfiú szerepét, azt, aki csal. Kicsit furcsa is volt nekem ez a szituáció, mert nem éreztem azt, hogy eléggé bűntudatosak a dolog miatt, de hát a köztük lévő szenvedély minden ellenérzésemet elmosta. Ash és Beau tökéletesen illenek egymáshoz és ez a könyv ennek az egyszerű igazságnak a felismeréséről szól.

Csak hát ugye itt a probléma, ami a könyv fő konfliktusát adja. Ash már foglalt és ráadásul Beau unkatestvére és egyben legjobb barátja a pasija. Klasszikus történet, és most megismerjük az érem másik oldalát. Mert általában csak a megcsalatott, az áldozat az, akinek az érzéseit megismerjük, most láthatjuk, hogy mi játszódik le a vétkesekben.

És az a szenvedély amit egymás iránt éreznek tulajdonképpen magyarázza is a tetteiket. Noha én alapból elutasítom egy kapcsolatban az ilyesmit, de ismerve az egymás iránti vonzódásukat nem lehet nem szurkolni a szerelmüknek. Meg a szenvedélyük beteljesedésének. Mert ha Abbi Glines valamihez ért, akkor ahhoz, hogy forró hangulatot és feszültséget teremtsen  Ash és Beau között izzik a levegő az első pillanattól kezdve, hogy találkoznak. Érdekes ez abban a tudatban, hogy mint ahogy az írónő több másik regénye, ez is ártatlan YA-nak indult. El sem tudnám képzelni ezt a sztorit a szikrák és a fülledt jelenetek nélkül, ez a szexuális túlfűtöttség szerves része a könyvnek.

Régebben nem szerettem az olyan könyveket, ahol váltott nézőpont volt, azonban ha ezt valaki olyan jól leírja, mint Abbi, akkor nincsen semmi probléma vele. Ash és Beau részeit is imádtam. Ash-t azért, mert érezhető volt, hogy mennyire visszafogja vad énjét a szerettei kedvéért, Beau meg… hát Beau igazi pasi… minden komoly gondolatát áthatja egy-egy bevillanó kép Ash testéről.

Összegzés: közepes történet, de remek karakterek és forró szenvedély. Letehetetlen.

REAKCIÓ:


Beleolvasó


Nyereményjáték

1) Töltsd ki a Rafflecopter dobozt és lájkold a kért oldalakat
2) Keressétek minden nap a blogturnéban részt vevő blogok posztjaiban az elrejtett ABBI GLINES logókat. Az utolsó Rafflecopter mezőbe pedig azt írjátok bele, hogy összesen mennyi logót rejtettünk el. (a bannerben szereplő logó BELESZÁMÍT a játékba).
a Rafflecopter giveaway

A blogturné

Megjegyzés küldése

 
Back To Top