FRISS

2013. szeptember 11.

FREE LOKI!

loki-kiemelt A Thor:  közeledtével egyre több promóesemény alapján bizonyosodik be, hogy a Marvel produkció kulcsfigurája valójában nem is annyira Thor, mint a testvére, Loki, a csínytevés istene. Mikor 2011-ben először felbukkant a Thor-ban, mint az elnyomott, de nagyravágyó öcsike Tom Hiddleston még viszonylag kis kaliberű színésznek számított. Azóta már túl vagyunk az Avengersen is, és Loki jelenséggé vált. Nem véletlen, hogy pl. az MTV Movie Awards-on megnyerte a legjobb gonosztevőnek járó elismerést a szavazatok több mint 80%-ával.

Az egyébként elbűvölő modorú, kedves és vicces Tom egyszerűen ellenállhatatlan a félisten szerepében és ezt a rajongókat sem hagyhatják figyelmen kívül. Az már megerősítést nyert, hogy Loki nem fog szerepet kapni a Bosszúállók új részében, az Age of Ultronban ezért Loki serege (mi, rajongók) petícióba kezdett. Már több mint 13000 ember írta alá a kérvényt, amit a Marvel Stúdióhoz írtak, hogy készítsenek egy teljes, önálló filmet Loki főszereplésével, természetesen a csodálatos Tom Hiddlestonnal, mint a félisten megformálója.

Én már aláírtam, mert magam is Loki seregében szolgálok. :D

tumblr_m3oxu4kECc1rvcw15o1_500
Itt lehet csatlakozni a kezdeményezéshez: 

Itt lehet megtalálni a csoportot a Facebookon: 
Egy kis ízelítő. Hogyan hergelte fel a váratlanul felbukkanó Loki a rajongókat a ComicCon-on. Remek, ahogy Tom megformálja a karaktert és egyszer sem esik ki a szerepből még élően sem.







Szóval csatlakozzatok és írjátok alá.
FREE LOKI!

Megjegyzés küldése

 
Back To Top