FRISS

2012. április 13.

Hírek Odaátról



A True Blood után egy újabb kultikus sorozat váltja le a showrunnerjét. A Supernatural azaz Odaát Sera Gamble-t cserélte le, aki az utóbbi két szériáért felelt Robert Singerrel egyetemben. Bobby Singer névadója továbbra is a sorozat fejesei között marad, de a hölgyet Jeremy Carver fogja felváltani, aki nagy visszatérő, mert a harmadiktól az ötödik szériáig, már dolgozott a Winchester fiúk sorsának alakulásán. Én szerettem azokat az évadokat, úgyhogy bízom benne, hogy ismét jó munkát fog végezni. Egyébként Jeremy Carver egyéb munkái közé tartozik a Being Human menedzselése, ami mellékfoglalkozásként továbbra is megmarad neki.

Ugyan a nyolcadik szériát még hivatalosan nem erősítették meg, de a vérfrissítés, valamint a főszereplők Jared Padalecki és Jensen Ackles elejtett megjegyzései arra engednek következtetni, hogy hamarosan várhatjuk a jó hírt.

Amit biztosan tudhatunk az az, hogy ebből a szezonból még öt rész van hátra, ami mozgalmasnak ígérkezik, hiszen Castiel (Misha Collins) is felébred a katatóniából, Felicia Day (Euréka) is vendégszerepelni fog, valamint Bobbyt is láthatjuk újra. Kellenek is a támogatók a Winchester fiúknak a nagy Leviatán fináléhoz!

A következő, szellemekkel zsúfolt epizód április 20-án jön!

TRAILER:





2 megjegyzés :

  1. Már nagyon várom, a következő részt. Az utolsó kettőben visszatért a sorozat régi fénye, és bizony nekem a negyedik-ötödik évados aranyidőket idézte! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  2. [...] jöhetnek még az angyalok, démonok, és a leviatánok után?  Bízunk benne, hogy a sorozat régi-új showrunnerje parádés befejezést szervez a [...]

    VálaszTörlés

 
Back To Top