FRISS

2013. július 14.

Team Daemon! - Szavazzunk Daemon-ra a Könyves Álompasik Párbaján!


Deamon már a negyeddöntőben! 
Itt tudsz rá szavazni!!! Kattints!!!

Daemon Black, a Luxen sorozat szívdöglesztő pasija is bekerült idén a legjobb 16 hímpéldány közé, akik esélyesek, hogy a verseny végén elnyerjék 2013 Könyves Álompasija címet! Szavazzatok a bárdolatlan, ámde szexis idegenünkre, hogy ő kerüljön fel a csúcsra!Név: Daemon Black
Kampányfőnök: wilwaren - Nem harap a...
Ahonnan ismerheted: Luxen sorozat
Először feltűnt: Jennifer Armentrout: Obszidián
Faj: luxen / földönkívüli
Hölgyeim! Tudom, nehéz gondolkodni ennyi jó pasi között, de ha már az Álompasit keressük, akkor szögezzük is le, hogy valaki mitől lesz álompasi. Persze ez mindenkinek más, de lehet olyan tulajdonságokat találni, ami minden csaj követelménylistáján rajta van. Lássuk, hogy a mi Daemon-unk megfelel-e ezeknek az elvárásoknak.

1. Nézzen ki döglesztően! 
Nos. ez pipa! Már az első találkozáskor Daemonnal csorogni fog a nyála mindenkinek, akinek van egy kis képzelőereje. A pasinak csúcs a teste, pimasza a tekintete, kócos a haja és földöntúli smaragdzöld szemei pedig teljesen megbizsergetnek. Laza stílusa és a félmeztelenségre való hajlama 5 csillagos férfivá teszik ezt a dögös idegent.
" Nehéz léptek koppantak a másik oldalon, aztán feltárult az ajtó, és szembenézett velem… egy széles, napbarnított, izmos mellkas. Meztelenül. Lesütöttem a szememet, és a lélegzetem is elakadt. A srác csípőre eresztve hordta a farmerjét, és kivillant a köldöke alól induló vékony szőrcsík, amely a nadrág dereka alá futott. A hasa tökéletesen kockás volt, érintésre termett. Nem az a has, amit egy tizenhét éves fiútól vártam – feltételeztem, hogy ennyi idős –, de a fene fog panaszt emelni. "

2. Nevettessen meg!
Meg fog, de még mennyire.Ugyan Katy nem tartja nagyra pimasz és valljuk be néha durva humorát, de mi olvasók biztosan jól szórakozunk Daemon dumáján, arrogáns beszólásain és a szurkálódásain (tollal vagy szavakkal).
" – Következő kérdés?  – Miért vagy ekkora seggfej? – A szavak kicsúsztak a számon, mielőtt meggondolhattam volna.  – Mindenkinek ki kell tűnnie valamiben, nem?  Nos, remekül csinálod. "
3. Pezsdítse fel a vérem!
Hát ezzel nem lesz gond. Daemonnak nem csak a személyisége szikrázó, de szabályosan sistereg a levegő körülötte akkor is, ha meg se szólal. Nem, nem csak a képességeinek köszönhetően... Lehet-e übereleni azt, hogy egy csókjától nem csak Katy egész belsője kezd remegni, de a ház is berezonál és a kütyük is felrobbannak. Ezt nevezem én szenvedélynek!
"Eleven szikra lobbant bennem, a szívem csaknem szétszakadt, a testemben kavargó érzések hulláma őrjítő volt. Rémisztő. Gyönyörűséges."
4. Védjen meg!
Daemon mellett nem kell félni semmitől. Különleges képességeit nem rest használni akár egy elszabadult kamionról, akár vadállatról akár az ellenségről van szó. fajtája egyik legerősebb tagjaként gyakorlatilag akármit meg tud tenni, és ezt hangoztatja is. Ő a "van mire büszkének lenni" tipikus esete...
"Árnyékok küzdöttek. Az egyikük - egy férfi - elkapta a másikat, és magasra emelte. Brutális ereje megdöbbentett, lehetetlen volt, embertelen."
5. Legyen hűséges!
Nem sok ember kerül közel Daemonhoz az óvatossága és a szúrós természete miatt. De a durva modornak is oka van, aki pedig átlendül ezen az azt tapasztalja, hogy ennek a férfinak mi sem fontosabb, mint a fajtája, azon belül is a családja és szerettei védelme. Értük bármit megtenne, gondolkodás nélkül. Hát nem remek, amikor valakire ennyire lehet számítani?

"Bármire képes vagyok, cica. Nem tétováznék, ha a családom védelmében ölnöm kellene, de ettől neked nem kell tartanod."

Nos, a fentiek alapján úgy tűnik, hogy Daemon minden tekintetben megfelel az álompasi címnek. Ez most már nem csak vélemény, hanem tudományosan levezetett tény


Szavazzatok Daemonra a 2013-as Könyves Álompasik Párbaján!

Daemon első párbaja:
Ryodan vs. Daemon 

július 22-23 (0:00 – 23:59)


Megjegyzés küldése

 
Back To Top