FRISS

2014. április 29.

A nyár amikor megszépültem ~ Blogturné #3.nap





A Könyvmolyképző jóvoltából hamarosan megjelenik Jenny Han: A nyár, amikor megszépültem című regénye, a Nyár trilógia első kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub nyolc bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Belly különleges nyári élményeit!

2014. április 25-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok.

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

2014. április 26.

Reménytelen ~ Blogturné #7.nap

A Könyvmolyképző a Könyvfesztiválra hozza el nektek Colleen Hoover: Hopeless - Reménytelen című regényét, ami remélhetőleg benneteket is úgy el fog varázsolni, ahogy minket. 2014.április 14 - 30 között egy-egy blogger fogja bemutatni nektek Sky és Holder szívszorító, de mégis gyönyörű, szenvedéllyel teli történetét és az értékelések és a játék mellett rengeteg extrát is olvashattok a könyvről.

2014. április 23.

Angyali Szövetség ~ Blogturné #3.nap ~ Pál Apostol


A Maxim Kiadó jóvoltából április 24-én megjelenik Wendy Higgins: Angyali szövetség című könyve, a nagysikerű Sweet sorozat második kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub tizenhárom bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Anna Whitt démoni kalandjának folytatását!

2014. április 24-től minden nap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok.

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

2014. április 19.

Baranya is Olvas!



Egyedülálló és kiváló kezdeményezést indított a Csorba Győző Könyvtár a Baranya megyében élő könyvszerető közönségnek. A játék lényege, hogy a könyvtár aktív használatáért pontokat kapunk, amelyeket egy pontgyűjtő füzetbe lehet gyűjteni. A legtöbb pontot gyűjtő játékosok a végén értékes nyereményeket kapnak. Csak olvasni kell a részvételhez, hát nem egyszerű? :)

A játék részletei itt olvashatóak:




A verseny kiegészítéseképpen mókás kihívások várnak Titeket a Baranya is olvas Facebook oldalán, az ezeken való részvételt szintén nyereményekkel díjazza a könyvtár.

Tehát ha baranyai vagy és szeretsz olvasni, akkor mindenképpen látogass el a könyvtárba. Az olvasás örömét mindenképpen megnyered!

A pontgyűjtő füzet innen is letölthető, de a könyvtárosoktól is kérheted.

Részletek:
www.baralib.hu
www.facebook.com/baralib
www.facebook.com/baranyaisolvas



2014. április 18.

Visszafojtott lélegzet ~ Kimaradt jelenet: Korizás


A Maxim Kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Rebecca Donovan Elakadó lélegzet nagysikerű regényének a második része, a Visszafojtott lélegzet.

Emma és Evan történetének folytatásáról 2014. április 8-tól minden másnap a Blogturné Klub kilenc bloggere teszi közzé a véleményét.

Ahogyan azt már megszokhattátok minden állomáson a könyvhöz kapcsolódó érdekességek, idézetek, trailer, beleolvasó és nyereményjáték is található, ahol 3db nyereménykönyv is gazdára talál.

Tartsatok velünk!

2014. április 16.

Vérvörös út ~ Blogturné #6.nap ~ Borítók


A Könyvmolyképző Kiadó a Könyvfesztiválra elhozza nektek az egyik legnépszerűbb disztópia, a Homokvidék (Dust Lands) sorozat izgalmasan hangzó első részét, Vérvörös út (Blood Red Road) címmel.

Kísérjétek figyelemmel a blogturnénk állomásait, melyeken a szokásoknak megfelelően extra információkat kaphattok a történetről, és a játék végén a kiadó jóvoltából három példány talál gazdára.

2014. április 15.

Austenland ~ Blogturné #1.nap



Gyertek Austenlandbe! Az idő szép, a nők legyezővel járnak, a pasik pedig szűk nadrágban feszítenek. Ki ne ábrándozott volna arról, hogy Jane Austen világában időzik egy kicsit és udvarias társalgás mellett lop csókokat a morcos Mr. Darcytól? Az Austenland - Vakáció Mr. Darcy-val című könyvvel most mi is beléphetünk a regency korba egy kicsit Jane-el, a menthetetlen Austen függővel.

Tartsatok velük a turnén április 15 és 19 között, ahol többet is megtudhattok a könyvről, valamint a filmes feldolgozásról és egyéb érdekességekkel is traktálunk Titeket. Emellett pedig egy kis nyomozással három példányt is nyerhettek a hamarosan megjelenő könyvből!

Austen-kalandra fel!

2014. április 13.

Zúzógép ~ Blogturné #2. nap

 

A Maxim Könyvkiadó igazi meglepetést jelentet meg a Könyvfesztiválra! A Zúzógép egy izgalmas nyomozásba kalauzol, ahol a főhősnek a saját becsületét kell igazolnia. Végre egy történet, amit a srácok imádni fognak! Sok érdekességet megtudhatsz a könyvről, ha követed a turné állomásait, valamint 3 példányt kisorsolunk a kiadó jóvoltából.

2014. április 10.

Vérvörös ~ Blogturné #4.nap


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki megtanult félni.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy író, aki megírta, hogy mitől és miért félt a lány.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Blogturné Klub, aki elmeséli, ki ez a lány, ki ez az írónő és milyen remek élményt nyújtott a lány története az Olvasói számára.

Tarts velünk Te is e remek, modern Hófehérke mese turnéja során, és ismerd meg Salla Simukka: Vérvörös című könyvét, mely április 10-én az Athenaeum Kiadó jóvoltából már a magyar könyvesboltok polcaira is felkerül.

Olvasd el a véleményeket, ismerd meg az írónőt és a szereplőket, hallgasd meg a könyvben felhangzó zenéket és játssz velünk egy csodákkal és rímekkel teli játékon a Mesék Birodalmában, ahol a JÓ elnyerheti méltó jutalmát: a Vérvörös regény egy példányát!

2014. április 9.

Vihartáncos ~ Blogturné #2. nap - Yókai szörnyek


Hosszú várakozás után a Könyvmolyképző Kiadó végre elhozza nektek az év egyik legnagyobb fekete bárányát.

A Stormdancer - Vihartáncos a regények közt is egy hibrid. Nem sorolható csupán egy kategóriába. Legyen nő vagy férfi, tinédzser vagy felnőtt, a tősgyökeres fantasy rajongóknak ajánljuk. Ennek a fantasy sorozatnak az első része egy felejthetetlen hősnőt és egy lenyűgöző, disztopikus steampunk világot mutat be, feudális japán környezetbe ültetve.

Patrick Rothfuss, amerikai fantasy író fejezte ki a legjobban, amire mind gondoltunk:

"Mi ez? Azt mondod, írtál egy japán steampunk regényt, amiben vannak mitikus teremtmények, polgári engedetlenség és egy erős női főszereplő? Azt hiszem, miután kiejtetted a szádon azt, hogy 'japán steampunk'. mindenről lemaradtam. Ez volt az a két szó, amit már nagyon akartam hallani." - Patrick Rothfuss

A turné keretén belül 5 blog fog elkalauzolni titeket a Shima Birodalomba. Kétnaponta -ahogy azt már megszokhattátok - újabb blogger véleményét olvashatjátok Yukiko kalandjáról.

Még jobb hír? Betekintést nyerhettek a Vihartáncos világába, és a szerzőről is megtudhattok pár érdekességet.

Ami még ennél is jobb? A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 3 példányt meg is nyerhettek a könyvből!

2014. április 1.

Tolvajok Tele ~ Blogturné #2. nap


A Fumax Kiadó jóvoltából márciusban jelent meg David Benioff Tolvajok tele című könyve. A Blogturné Klub 8 blogger segítségével március 31. és április 7. között mutatja be nektek Lev és Kolja izgalmas és lehetetlen küldetését a háborúban álló Oroszország havas tájain értékelések, vélemények és extrák segítségével. Kövesd az állomásokat napról-napra, ismerkedj meg ezzel a különleges történettel és legyen Tiéd a hamarosan megjelenő könyv egyike!
 
Back To Top