FRISS

2012. április 28.

Assemble!

Hogy én mennyire vártam a Bosszúállókat, arra nincs is szó. Mióta megtudtam, hogy ide tartanak a Marvel képregényfilmek izgatottan számoltam a napokat mikor együtt láthatom a Föld legnagyobb szuperhőseit. Féltem is tőle, hogy túlságosan felspanolom magamat és a film nem fog tudni megfelelni a felhőkarcolónyi elvárásaimnak, de nemhogy csak simán megfelelt, hanem túl is szárnyalta azt.

2012. április 27.

Klaus-Watch indul!

Sztárlesésre fel, mindenki! Már az is elég boldogság, hogy a Die Hard 5-öt kis hazánkban forgatják és John McLane nyomán felrobbanó autóknak mindenki szemtanúja lehet a belvárosban, de most egy újabb sztár is hazánkba érkezett. Vámpírnaplók rajongói örvendezzetek velem, mert április végétől öt héten keresztül hazánkban fog forgatni mindenki kedvenc gonosz vámpírja Joseph Morgan a.k.a. Klaus!

2012. április 18.

TOP 15 harapnivaló vámpír


Buffy, a legtökösebb csaj, első és talán legnagyobb szerelme az angyalarcú vámpír. Sokáig ő az egyetlen vérszívó akinek lelke van. Az ajándék egyben átok is, hiszen így sosem tapasztalhatja meg a tökéletes boldogságot, különben átalakul Angelussá, aki Angel viccesebb és gonoszabb kiadása. Őt is imádom! Nagy közönségkedvenc volt, annyira, hogy később már önállósult is és saját csapatával vette fel a harcot az alvilág ellen. Yay!

A 21. század ikonikus alakjai egyértelműen a vámpírok. Régen a babonás népekből váltottak ki borzongást, ma pedig a tinilányokból. (Vagy pedig az olyan tinilelkűekből, mint én.) Szóval a kozmetikázott vérszívók garmadájából nehéz kiválasztani a legjobbakat, de én most megpróbáltam. Ezek most az én kedvenceim. Lehet hozzászólni!

2012. április 13.

Hírek Odaátról



A True Blood után egy újabb kultikus sorozat váltja le a showrunnerjét. A Supernatural azaz Odaát Sera Gamble-t cserélte le, aki az utóbbi két szériáért felelt Robert Singerrel egyetemben. Bobby Singer névadója továbbra is a sorozat fejesei között marad, de a hölgyet Jeremy Carver fogja felváltani, aki nagy visszatérő, mert a harmadiktól az ötödik szériáig, már dolgozott a Winchester fiúk sorsának alakulásán. Én szerettem azokat az évadokat, úgyhogy bízom benne, hogy ismét jó munkát fog végezni. Egyébként Jeremy Carver egyéb munkái közé tartozik a Being Human menedzselése, ami mellékfoglalkozásként továbbra is megmarad neki.

2012. április 8.

Miss Austen és a másvilág

Az eddigi posztjaim és ízlésem kinyilvánítása után talán karakteridegennek tűnhet, ha bevallom, hogy az urban fantasy műfaján túl a másik szenvedélyem Jane Austen munkássága.  Azonban van néhány kellemes kapcsolódási pont, ahol a két kedvencemet együtt élvezhetem.

Kellemes Húsvétot!

Boldog nyulat mindenkinek!


Pihenjetek sokat, egyetek sokat, de vigyázzatok a a nyuszikkal! Azok tényleg harapnak!


2012. április 2.

GOT day?



Ugye senki nem felejtette el, hogy ma van a Trónok harca második évadjának magyarországi premierje. Aki igen, nos, annak szól ez a poszt. Ma este a legtöbb szolgáltatónál kódolatlanul elérhető lesz az évadnyitó, szóval aki teheti, az lessen rá! Aztán írja meg milyen volt!

Nyáron harapnak a vámpírok

A sok élő szereplőtől mentes érdektelen teaser után most kaptunk egy élő szereplős, de legalább annyira érdektelen trailert a True Blood ötödik évadjához. Gyors, sötét és random képsorok villannak fel, addig nem is nagyon értelmezhető, amíg az ember ki nem kockázza. Az új szereplőink is csak a másodperc töredékéig láthatóak. 25 másodpercnél láthatjuk Norát, Eric testvérét, a tizediknél pedig alighanem Salome vált csókot Erickel, de ez nem megerősített.

A korábbi promókból tudjuk, hogy az ötödik szezon fő témája a múlt visszacsapása lesz és a kaotikus trailer alapján eléggé vámpírcentrikus évadra számíthatunk. Hurrá! 
 
Back To Top